Thursday, 06 October 2016 14:52

RUSH: Θυμούνται τον κωμικό χαρακτήρα “The Bag” από την περιοδεία με τους KISS (video)

Written by 
    RUSH: Θυμούνται τον κωμικό χαρακτήρα “The Bag” από την περιοδεία με τους KISS (video)

    Στις 3 Νοεμβρίου θα προβληθεί στους κινηματογράφους των ΗΠΑ και του Καναδά το νέο ντοκιμαντέρ των Rush με τίτλο “Rush: Time Stand Still”, με το DVD/Blu ray να έρχεται στα χέρια μας στις 18 Νοεμβρίου. Στο σπαρταριστό απόσπασμα που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, ο Geddy Lee και ο Alex Lifeson παρέα με τον επί σειρά ετών υπεύθυνο φωτισμού των shows της μπάντας Howard Ungerleider, θυμούνται τον stand-up χαρακτήρα “The Bag” που υποδυόταν ο Lifeson στα παρασκήνια της περιοδείας με τους Kiss στα mid-70s.

    Πιο συγκεκριμένα, στο ξενοδοχείο που έμεναν με τους Kiss, ορισμένες φορές ο Alex Lifeson φορούσε μία χάρτινη σακούλα για άπλυτα στο κεφάλι του, έκοβε τρύπες για τα μάτια και σχεδίαζε επάνω διάφορες γκριμάτσες. Στη συνέχεια, περνούσε τα χέρια του μέσα από το σορτσάκι του ώστε οι παλάμες να εξέχουν από τα γόνατα, και μιλούσε με μια μεθυσμένη φωνή λέγοντας διαρκώς αστείες ατάκες σε όσους βρίσκονταν στο δωμάτιο όπως αφηγείται ο σπουδαίος κιθαρίστας.

    Ο Ace Frehley γούσταρε πολύ αυτό το «σκετς» του Lifeson και συνεχώς φώναζε με την χαρακτηριστική λεπτή φωνή του “Howie, πού είναι ο Bag?” ή «φέρτε εδώ τον Bag» όπως μιμείται εξαιρετικά ο Geddy Lee. Ο ίδιος αναφέρει πως ενώ όλοι έπιναν και κάπνιζαν, ο Gene Simmons παρέμενε νηφάλιος και τον ενοχλούσε πολύ αυτό που συνέβαινε, κάτι που όπως υποστηρίζει ο Lifeson έκανε τον Frehley ακόμα πιο χαρούμενο!

    Όπως θυμάται μάλιστα γελώντας ο Lee, σε ένα από τα ξενοδοχεία, υπήρχαν δύο groupies στο δωμάτιο του Frehley οι οποίες απορώντας για το ποιος βρίσκεται πίσω απ’ τη σακούλα, προσπάθησαν να τη βγάλουν. Αυτόματα λοιπόν εκείνος τους είπε να περάσουν έξω, γεγονός που εκνεύρισε απίστευτα τον Simmons ο οποίος βρισκόταν εκεί μόνο για τις groupies!

    Εδώ μπορείτε να δείτε το πραγματικά απολαυστικό video όπου οι Lee, Lifeson και Ungerleider εξιστορούν αυτό το inside joke από τα ένδοξα 70s.

    Το "Rush: Time Stand Still" γυρίστηκε στη διάρκεια της sold-out επετειακής περιοδείας “R40” των Καναδών θεών και ρίχνει μια ματιά στην μοναδική σχέση μεταξύ της μπάντας και των fans. Αφηγητής είναι ο ηθοποιός και οπαδός των Rush, Paul Rudd. Όσοι βρεθούν στις προβολές θα παρακολουθήσουν και το 20λεπτο φιλμ "Rush: A Salute to Kings" στο οποίο μεγάλες προσωπικότητες της μουσικής όπως ο Scott Gorham των Thin Lizzy, o Gene Simmons των Kiss, ο Chad Smith των Red Hot Chili Peppers, οι Ann και Nancy Wilson των Heart, ο Taylor Hawkins των Foo Fighters και ο παραγωγός της μπάντας Nick Raskulinecz αφηγούνται ιστορίες σχετικές με τους Rush και τα πάνω από 40 χρόνια που μετρούν στο κουρμπέτι.