Friday, 07 October 2016 19:56

HERITAGE: Επετειακή περιοδεία για τα 10 χρόνια από την ίδρυσή τους

Written by 
    HERITAGE: Επετειακή περιοδεία για τα 10 χρόνια από την ίδρυσή τους

    Άκρως εορταστικός αναμένεται να είναι ο Νοέμβριος για τους Αρτινούς rockers Heritage, μια και αυτό το μήνα πριν 10 χρόνια, πήρε σάρκα και οστά το συγκρότημα. Επειδή όμως ένα party γενεθλίων δεν είναι αρκετό, η μπάντα θα ανέβει στο σανίδι σε 5 ελληνικές πόλεις για να γιορτάσει με τον σωστό τρόπο, δηλαδή με rock ‘n’ roll να ταλαιπωρεί τα ηχεία. Διαβάστε παρακάτω τις ημερομηνίες, και βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στα events στο Facebook.

    Αναλυτικά οι Heritage θα παίξουν στις 4 Νοεμβρίου στο An Club στην Αθήνα παρέα με τους Ghost Season και τους Sober on Tuxedos (event), στις 5 Νοεμβρίου στο Memphis Bar στην Πάτρα (event), στις 18 Νοεμβρίου στο Argoriders Mcc Clubhouse στον Βόλο (event), στις 19 Νοεμβρίου στο Eightball στη Θεσσαλονίκη παρέα με τους W.A.N.T.E.D. και τους Spine Chilling Breeze (event) και στις 20 Νοεμβρίου στα Γιάννενα στο Beatnik (event).

    Οι Heritage ιδρύθηκαν στην Άρτα το 2006 από τον Κώστα στο μπάσο και τον Δήμο στη φωνή και την κιθάρα. Το πρώτο τους demo με τίτλο “One More for the Road” ήρθε λίγο μετά με power-trio σύνθεση. Μέχρι την κυκλοφορία του ντεμπούτου τους, “Herencia on the Road” το 2009, η μπάντα στηρίχτηκε στις ζωντανές εμφανίσεις για να δημιουργήσει θόρυβο γύρω απ’ το όνομά της, κάτι που συνεχίστηκε με μεγαλύτερη ένταση στη συνέχεια.

    Διάφορες αλλαγές στη σύνθεση, που πλέον έχει σταθεροποιηθεί με το Νίκο στη lead κιθάρα και τον Αλέξη στα τύμπανα να πλαισιώνουν τα δύο ιδρυτικά μέλη, δεν επέτρεψαν την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου πριν από τον Οκτώβριο του 2015. Για το “Law” μάλιστα, οι Heritage συνεργάστηκαν με τον Γιώργο Μπόκο, στο προσωπικό του Grindhouse Studio στην Αθήνα. Το κομμάτι “Hole on Fame” είχε συμπεριληφθεί και στο compilation CD “Heavy Rock Greece Now” που συνόδευε το Metal Hammer Ιανουαρίου του 2016.

    Από πλευράς μας, ευχόμαστε χρόνια πολλά στη μπάντα, και με το καλό τα 20ά γενέθλια

    Παρακολουθήστε εδώ την ζωντανή εμφάνισή τους στην εκπομπή TV War του Mad και του Metal Hammer, καθώς και το video clip για το “Hole on Fame” που δημοσιεύτηκε πριν από πέντε περίπου μήνες.