Friday, 21 October 2016 03:31

RIOT V: “Take Me Back” (νέο video clip)

Written by 
    RIOT V: “Take Me Back” (νέο video clip)

    Με τον πρόσφατο δίσκο τους, “Unleash the Fire” να συμπληρώνει δύο χρόνια από την ημέρα που έφτασε στα χέρια μας, οι Riot V, η νέα ενσάρκωση των μεγάλων Riot του εκλιπόντα Mark Reale, έδωσαν στη δημοσιότητα το πρώτο video από αυτόν, για την κομματάρα “Take Me Back”.

    Η δημιουργία του είχε ήδη προαναγγελθεί από το συγκρότημα εδώ και αρκετούς μήνες διότι σε αυτό το video θέλησαν να συμπεριλάβουν τους fans ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τα χρόνια που έχουν περάσει μαζί. Έτσι, ζήτησαν από τον καθένα δύο φωτογραφίες, μία σε νεαρή ηλικία και μία πρόσφατη ώστε να χρησιμοποιηθούν στο video και να δέσουν με τους στίχους του κομματιού που περιγράφουν με νοσταλγία τις μέρες της νεότητας και της ανεμελιάς, και τονίζουν πως είναι εφικτό κάποιος να τις ζήσει ξανά.

    Στο μοντάζ διακρίνουμε αρκετές φυσιογνωμίες του παγκόσμιου metal στερεώματος όπως τον γίγαντα Harry “The Tyrant” Conklin των Jag Panzer, τον Jeff Loomis, πρώην κιθαρίστα των Nevermore και τον Jack Starr (Burning Starr, ex-Virgin Steele) καθώς και μέλη της ελληνικής Σκηνής π.χ. τον Άγγελο Περλεπέ των Mystery και τον Μανώλη Καραζέρη των Dexter Ward και διοργανωτή του Up the Hammers Festival.

    Το μοντάζ ανέλαβε ο Chris Kay και το video είναι μια παραγωγή της The Metal Voice.

    Η μπάντα δηλώνει χαρακτηριστικά: «Έχουμε δώσει πολλές συναυλίες σε όλο τον κόσμο για να υποστηρίξουμε το “Unleash the Fire”. Αυτή τη στιγμή έχουμε κάνει διάλλειμα για να δουλέψουμε στον νέο μας δίσκο και σας παρουσιάζουμε αυτό το video ως ένα ευχαριστώ σε όλους τους φίλους μας για τη στήριξή τους. Ευχαριστούμε και όσους μας προσέφεραν φωτογραφίες τους. Shine on!