Wednesday, 02 November 2016 18:25

METALLICA: Θα γυρίσουν video για κάθε κομμάτι του νέου δίσκου

Written by 
    METALLICA: Θα γυρίσουν video για κάθε κομμάτι του νέου δίσκου

    Σε δύο περίπου εβδομάδες, στις 18 Νοεμβρίου, κυκλοφορεί μέσω της Blackened Recordings ο πολυαναμενόμενος νέος δίσκος των Metallica με τίτλο “Hardwired… to Self-Destruct” και ο Lars Ulrich αποκάλυψε την πρόθεση της μπάντας να γυρίσει video clips για όλα τα τραγούδια του.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Δανός drummer δήλωσε χαρακτηριστικά για την όλη γιγάντια πρωτοβουλία-επιχείρηση: «Τώρα που το YouTube είναι το μεγαλύτερο τηλεοπτικό κανάλι του κόσμου, σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα video για κάθε κομμάτι του δίσκου.

    «Σίγουρα δεν είναι καθόλου πρακτική η ιδέα να γυρίσεις 12 videos ειδικά όταν ταυτόχρονα είσαι πολύ απασχολημένος με την προώθηση του δίσκου και προσπαθείς να σιγουρέψεις ότι δε θα διαρρεύσει. Είναι μια τρέλα, μα θα έχει πλάκα!»

    Μέχρι την σταδιακή δημοσίευση των υπόλοιπων 9 videos, εδώ δείτε τα τρία πρώτα, για το “Hardwired”, το “Moth into Flame” και το “Atlas, Rise”.

    Στο Metal Hammer Νοεμβρίου, κινούμαστε όπως όλος ο μεταλλικός πλανήτης, στους ρυθμούς του “Hardwired… to Self-Destruct”. Έτσι, στις σελίδες του εντύπου, θα βρείτε τις σκέψεις των μελών των Metallica, οι οποίοι κοσμούν και το εξώφυλλο του τεύχους, για την σημερινή υπόσταση της μπάντας, για τον νέο δίσκο, για την προσωπική τους ζωή αλλά και για την ιδιαίτερη σχέση τους με τον Chief Commander Lemmy Kilmister, στον οποίο μάλιστα αφιερώνουν και το κομμάτι “Murder One”.