Wednesday, 02 November 2016 21:54

HERITAGE: Γυρίζουν το νέο τους video clip στη συναυλία στο AN

Written by 
    HERITAGE: Γυρίζουν το νέο τους video clip στη συναυλία στο AN

    Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, οι Αρτινοί heavy rockers Heritage θα δώσουν στο AN Club στα Εξάρχεια live με support τους Ghost Season και τους Sober on Tuxedos στα πλαίσια της ελληνικής επετειακής περιοδείας για τα 10 χρόνια της μπάντας, η οποία θα τους φέρει σε 5 διαφορετικές πόλεις, έναν χρόνο μετά τον δίσκο “Law”.

    Όπως ανακοίνωσε η μπάντα, στο χώρο του AN θα υπάρχουν κάμερες την ημέρα του live ώστε να τραβήξουν πλάνα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στο επόμενο video clip των Heritage. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30 και η έναρξη έχει προγραμματιστεί για τις 21:00. Το εισιτήριο κοστίζει 7 ευρώ και στο event της βραδιάς στο Facebook μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

    Το Metal Hammer Νοεμβρίου συνοδεύεται από το CD “Children of the Grave – A Tribute to Nightstalker” και οι Heritage αποτελούν μία από τις 13 εξαιρετικές ελληνικές μπάντες και καλλιτέχνες που διασκευάζουν συνθέσεις των ‘Stalker αποδίδοντας τον δικό τους φόρο τιμής στο σημαντικότερο heavy rock συγκρότημα της ελληνικής Σκηνής. Οι Heritage επέλεξαν το “Dead Rock Commandos” από τον ομώνυμο δίσκο του 2012. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια χορταστική γεύση από το tribute album με το sampler video που ετοιμάσαμε, και να παρακολουθήσετε το video clip των Heritage για το κομμάτι “Hole of Fame”.