Friday, 04 November 2016 16:58

TONY IOMMI: Πώς έμαθε ότι ο καρκίνος του υποχωρεί

Written by 
    TONY IOMMI: Πώς έμαθε ότι ο καρκίνος του υποχωρεί

    Όπως έχει γίνει γνωστό ο καρκίνος με τον οποίο διαγνώστηκε ο θεόρατος Tony Iommi το 2012, εδώ και μερικούς μήνες βρίσκεται σε υποχώρηση και ο ίδιος αναρρώνει. Σε συνέντευξή του στο Ultimate Classic Rock, αποκάλυψε τον ασυνήθιστο τρόπο με τον οποίο έμαθε τα ευχάριστα νέα. Διαβάστε παρακάτω τι ακριβώς είπε.

    «Έχει αρκετό ενδιαφέρον ο τρόπος που έμαθα τα νέα. Παρουσίαζα ένα βραβείο που απονεμήθηκε στο νοσοκομείο όπου έκανα την θεραπεία, και ένας δημοσιογράφος που μου έπαιρνε συνέντευξη στην εκδήλωση, με ρώτησε αν ο καρκίνος μου υποχωρεί. Τότε ρώτησα τον γιατρό μου “βρίσκεται σε υποχώρηση;” και απάντησε “ναι”. Έτσι το έμαθα!»

    Όπως μάλιστα προσέθεσε, ο ίδιος δεν περίμενε πως θα ακούσει τέτοια νέα: «Ακόμα ψάχνω το σώμα μου για όγκους και ποτέ δεν αισθάνομαι καθησυχασμένος. Ένας φίλος μου έκανε party επειδή ο καρκίνος του βρισκόταν σε υποχώρηση και αμέσως μετά έπαθε υποτροπή. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται με αυτά τα πράγματα. Έτσι κι εγώ δεν περίμενα να εξελιχθεί έτσι η περίπτωσή μου.»

    Για την διαδικασία της αποθεραπείας μίλησε και στην εφημερίδα της πόλης του, “Birmingham Mail” αναφέροντας: «Ο καρκίνος βρίσκεται σε υποχώρηση και ελπίζουμε να παραμείνει έτσι. Η χημειοθεραπεία και η ακόλουθη διαδικασία μάλλον απομάκρυναν το πρόβλημα μα ακόμα ανησυχώ μήπως επανεμφανιστεί. Κάνω εξετάσεις αίματος κάθε έξι εβδομάδες, καθώς και τακτικά check up. Θα ζήσω με αυτό τον τρόπο για την υπόλοιπη ζωή μου, ψάχνοντας για προειδοποιητικά σημάδια ότι το τέρας επιστρέφει.»

    Υπενθυμίζουμε ότι οι Black Sabbath θα κλείσουν τη μεγαλειώδη πορεία τους στις αρχές της επόμενης χρονιάς με μια βρετανική περιοδεία, οι δύο τελευταίες ημερομηνίες της οποίας στις 2 και 4 Φεβρουαρίου θα είναι στην πόλη όπου σχηματίστηκαν, το Birmingham, ολοκληρώνοντας έτσι έναν πλήρη κύκλο.