Friday, 04 November 2016 20:04

METALLICA: Οι fans της μπάντας σχολιάζουν το νέο δίσκο (video)

Written by 
    METALLICA: Οι fans της μπάντας σχολιάζουν το νέο δίσκο (video)

    Εν αναμονή της κυκλοφορίας του “Hardwired… to Self-Destruct”, του πολυαναμενόμενου νέου δίσκου των Metallica στις 18 Νοεμβρίου μέσω της Blackened Recordings, η μπάντα κάλεσε στις 30 Αυγούστου ορισμένα μέλη του fan club ώστε να ακούσουν πρώτοι ολόκληρο το δίσκο και να εκφράσουν την άποψή τους. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε κάποια από τα λόγια τους, καθώς και να δείτε ολόκληρο το video με τις πρώτες αντιδράσεις τους για το album.

    «Είναι πολύ ωραίο να ακούς τις επιρροές της μπάντας που εκφράζονται μέσα από το προσωπικό τους ύφος. Για παράδειγμα το “Atlas, Rise” θυμίζει πολύ τους Mercyful Fate. Το άκουγα και έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται “Θεέ μου, αυτό είναι!”»

    «Το “Spit Out the Bone” είναι γροθιά στο στομάχι. Όταν τελείωσε αναρωτήθηκα γιατί να μην είναι έτσι όλα τα τραγούδια! Είναι το καλύτερο κλείσιμο που θα μπορούσε να έχει ο δίσκος.»

    «Κάποιες φορές νιώθεις πως ξέρεις πώς θα εξελιχθεί μια σύνθεση, όμως αυτός ο δίσκος με διέψευσε με πολλούς τρόπους. Υπάρχουν πολλές αναπάντεχες αλλαγές στη διάρκεια των κομματιών όπως από ένα riff σε ένα κουπλέ και πιάνεσαι απροετοίμαστος. Το κομμάτι πηγαίνει σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση απ’ αυτή που φανταζόσουν και αυτό το λατρέυω!»

    «Έχει πολύ ωραίο groove, όπως οι 90s δίσκοι μα ταυτόχρονα με ένα βάρος που σίγουρα είναι ευπρόσδεκτο»

    «Όλα τα κομμάτια σχετίζονται μεταξύ τους στο δίσκο. Τίποτα δε μοιάζει εκτός τόπου και χρόνου»

    «Στο τέλος της μέρας, είναι απλώς οι Metallica που σε σέρνουν στην άσφαλτο!»

    «Η παραγωγή είναι εντυπωσιακή, αν και ίσως να ευθύνεται και ο εξοπλισμός που υπάρχει εδώ. Δεν νομίζω να ακούγεται το ίδιο στο stereo του αυτοκινήτου μου όταν είμαι κολλημένος στην κίνηση και βρίζω εκνευρισμένος!»

    «Οι στίχοι μπαίνουν στα κομμάτια με διαφορετικό τρόπο από αυτό που έχουμε συνηθίσει, το ίδιο και τα riffs.»

    «Ο δίσκος βγάζει αυτοπεποίθηση γιατί μοιάζει σαν να χαράζει το δικό του δρόμο.»

    «Ο James δεν θέλει να σταματήσει να γράφει σκοτεινούς στίχους. Εδώ το κάνει με τέτοιο τρόπο που εκτιμάς το ότι το μοιράζεται μαζί μας.»

    Στο παρακάτω video μπορείτε να ακούσετε όλα όσα είπαν οι οπαδοί αυτού του metal μεγαθηρίου.

    Στο Metal Hammer Νοεμβρίου που κυκλοφορεί, κινούμαστε κι εμείς στους ρυθμούς των Metallica οι οποίοι κοσμούν το εξώφυλλο του τεύχους. Στις σελίδες του εντύπου, φιλοξενούμε τις σκέψεις των μελών της μπάντας σχετικά με πολλά θέματα όπως η προσωπική τους ζωή, η υπόσταση της μπάντας, ο νέος δίσκος και φυσικά η σχέση τους με τον Αρχηγό Lemmy Kilmister, στον οποίο αφιερώνουν και το νέο κομμάτι “Murder One”.