Monday, 07 November 2016 19:19

JAMES HETFIELD: Σχολιάζει χιουμοριστικά φωτογραφίες με celebrities που φορούν t-shirts των METALLICA (video)

Written by 
    JAMES HETFIELD: Σχολιάζει χιουμοριστικά φωτογραφίες με celebrities που φορούν t-shirts των METALLICA (video)

    Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ογκόλιθος James Hetfield κλήθηκε να σχολιάσει φωτογραφίες με διάφορα πρόσωπα της αμερικάνικης showbiz που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς με μπλουζάκια των Metallica. Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε τι είπε για τον κάθε celebrity καθώς και να δείτε ολόκληρο το σπαρταριστό video.

    Mary-Kate Olsen: «Νομίζω πως είναι μια από τις δίδυμες από εκείνη την παλιά τηλεοπτική εκπομπή. Φοράει ένα μπλουζάκι “Damage, Inc.”. Πιθανότατα το αγόρασε τυχαία ή της το πήρε κάποιος άλλος. Παραείναι γλυκιά για το νέο μας album!»

    Kim Kardashian: «Αυτός είναι ο Kanye West ντυμένος γυναίκα, σωστά; Φαίνεται πως το μπλουζάκι της είναι πολύ μεγάλο μια και δείχνει περισσότερα απ’ όσα θα επέτρεπα εγώ στην κόρη μου. Αν μας παρακολουθούσε από την εποχή του “Kill ‘em All” και είχε αγοράσει αυτό το μπλουζάκι, θα ήμουν εντυπωσιασμένος»

    J. Balvin (σ.σ. reggaeton τραγουδιστής που έκανε μόδα τα t-shirts των Metallica σε καλλιτέχνες του είδους του): «Γιατί να μην είναι fan των Metallica; Μάλλον φοράει το μπλουζάκι απλώς για λόγους στιλ, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να επιλέξει πολλά καλύτερα ρούχα γι’ αυτό το σκοπό!»

    Taylor Momsen: «Μοιάζει σαν goth έκδοση της Madonna. Έχει απίστευτα μαλλιά, μοιάζουν με του Trujillo! Μου κάνει εντύπωση που φοράει μπλουζάκι “Kill ‘em All”

    Ryan Gosling: «Λατρεύω αυτή την ταινία! (σ.σ. αναφέρεται στην ταινία “The Place Beyond the Pines” απ’ την οποία προέρχεται το screenshot της φωτογραφίας) Δεν θυμάμαι το όνομα του πρωταγωνιστή αλλά ήταν πολύ σκληρός ως χαρακτήρας, κάτι σαν ένας «τρελός» και «χαμένος» τύπος. To “Hardwired” θα ήταν το τραγούδι του»

    Avril Lavigne: «Αυτή είναι η τραγουδίστρια των Nickelback, έτσι; Ή τουλάχιστον είχε σχέση με τον τραγουδιστή τους για ένα διάστημα. Φοράει t-shirt με το artwork του “Unforgiven” άρα μάλλον της αρέσει το τραγούδι. Νομίζω πως είναι όντως fan μας, την έχω συναντήσει και μου φάνηκε εντάξει.»

    Michael Clifford (μέλος των 5 Seconds of Summer): «Αυτός είναι σίγουρα στους One Direction, ή κάτι τέτοιο. (σ.σ. αφού ο δημοσιογράφος τον διορθώσει) Α, στους 5 Seconds of Directions. Εντάξει! Το μπλουζάκι του είναι εποχής “Load”/”Reload”. Θέλει κότσια να επιλέξεις κάτι τέτοιο. Ίσως ήταν το πρώτο του album, αυτό με το οποίο έμαθε τους Metallica. Θα μου άρεσε πολύ κάτι τέτοιο. Με σοκάρει το γεγονός ότι είμαστε τόσο γέροι! Έρχονται άνθρωποι και μας λένε ότι ο πρώτος μας δίσκος που άκουσαν ήταν το “Load” ή το “Reload”. Είναι απίστευτο!»

    Στο Metal Hammer Νοεμβρίου που κυκλοφορεί, και εν αναμονή του νέου, δέκατου album της μπάντας, “Hardwired… to Self Destruct”, βρισκόμαστε στον αστερισμό των Metallica, που κοσμούν και το εξώφυλλο του τεύχους. Στις σελίδες του εντύπου, φιλοξενούμε τα λόγια των μελών της μπάντας, που παρουσιάζουν τις σκέψεις τους για πολλά θέματα, όπως οι δυναμικές που αναπτύσσονται στις τάξεις της μπάντας, λεπτομέρειες για τον νέο δίσκο, η σύγχρονη μουσική βιομηχανία και, φυσικά, η ιδιαίτερη σχέση τους με τον Chief Commander Lemmy Kilmister, στον οποίο όπως έχει γίνει γνωστό αφιερώνουν το τραγούδι “Murder One”.