Wednesday, 09 November 2016 20:15

ILLUSORY: “Odd-Y-Sea” (νέο lyric video)

Written by 
    ILLUSORY: “Odd-Y-Sea” (νέο lyric video)

    Με το νέο, δεύτερο πόνημά τους με τίτλο “Polysyllabic” να βρίσκεται προ των πυλών, οι Έλληνες heavy/power metallers Illusory έδωσαν στη δημοσιότητα το lyric video του τραγουδιού “Odd-Y-Sea”.

    Τη δημιουργία του video, επιμελήθηκε ο Γιάννης Καϊμακάμης της ομάδας The Nightwatchers που είναι μεταξύ πολλών άλλων projects, υπεύθυνη και για τα γυρίσματα της εκπομπής TV War του Mad και του Metal Hammer.

    Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει μεθαύριο, Παρασκευή 11 Νοεμβρίου μέσω της γερμανικής 7hard, και την ίδια μέρα η μπάντα οργανώνει το release party στο The Crow Club (Σινώπης 27, Αθήνα) με την ώρα έναρξης να έχει οριστεί για τις 22:30.

    Την παραγωγή του δίσκου έχει αναλάβει ο Γιάννης Πετρογιάννης του Matrix Studio, ενώ το artwork του δίσκου φιλοτέχνησε ο Παναγιώτης “Hammer” Σφυρής. Στη λίστα των guest ονομάτων-μελών της ελληνικής σκηνής συναντάμε τους: Γιώργο Εικοσιπεντάκη και Θύμιο Κρίκο των InnerWish, Δημήτρη Γιαννακόπουλο (Sunlight, Voice Box), Μηνά Νοταρά, Γιώργο Ράλλη, Αλέξανδρο Ρουμελιώτη, Αθανάσιο Λαζάρου και Γιώργο Παπαδάκη.

    Στις σελίδες του Metal Hammer Νοεμβρίου που κυκλοφορεί, μπορείτε να βρείτε την παρουσίαση του album.