Sunday, 13 November 2016 23:41

UP THE HAMMERS XII: Ανακοινώθηκαν οι μπάντες του φεστιβάλ (video)

Written by 
    UP THE HAMMERS XII: Ανακοινώθηκαν οι μπάντες του φεστιβάλ (video)

    Απόψε το βράδυ, όπως είχε ανακοινωθεί από τη διοργάνωση του Up the Hammers Festival, θα γινόταν η ανακοίνωση των ονομάτων που θα στελέχωναν το billing του 12ου φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί στο Κύτταρο το διήμερο Παρασκευή 26 και Σάββατο 27 Μαΐου του 2017.

    Στην μία headline θέση, βρίσκουμε μια σπουδαία, και αδικημένη μπάντα, που αποτελούσε εδώ και πολλά χρόνια ευσεβή πόθο του κοινού, όμως μόλις φέτος άρχισε να ακούγεται το όνομά της για μια θέση στο line-up του Up the Hammers. Ο λόγος φυσικά για τους θεόρατους Cirith Ungol που έχουν κι επίσημα δραστηριοποιηθεί ξανά, κι έχουν ήδη δώσει δύο συναυλίες στο Frost & Fire Festival στην California. Η δεύτερη headline θέση, ανήκει στον Ross “The Boss” Friedman, ο οποίος με την προσωπική του μπάντα θα δώσει ένα special Manowar show, όντας ο πρώτος κιθαρίστας της μπαντάρας, και έχοντας συμμετάσχει σε εκπληκτικούς δίσκους μαζί τους.

    Αναλυτικά στο Up the Hammers XII θα εμφανιστούν οι:

    Cirith Ungol (USA)
    Ross the Boss – Manowar Show (USA)
    Tyrant (USA)
    Attacker (USA)
    InnerWish (GR)
    Mythra (UK)
    Thrust (USA)
    Night Demon (USA)
    Holy Martyr (I)
    Diviner (GR)
    Blizzen (D)
    Resistance (USA)
    Lord Vigo (D)
    Monasterium (P)

    Προπώληση εισιτηρίων: No Remorse Records, Sirens Records, Metal Era Records, Eat Metal Records
    Τιμή διήμερου εισιτηρίου: 60 ευρώ

    Στο event του φεστιβάλ στο Facebook, μπορείτε να ενημερώνεστε για οποιαδήποτε άλλη απαραίτητη πληροφορία.

    Εδώ μπορείτε να δείτε σε video την παρουσίαση των ονομάτων του φεστιβάλ, με τον drummer των Cirith Ungol, Robert Garven να ανακοινώνει ο ίδιος την εμφάνιση της μπάντας στη χώρα μας αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Είμαι ο Rob από τους Cirith Ungol. Φοράω αυτή τη σημαία, γιατί ερχόμαστε στην Ελλάδα, το λίκνο του πολιτισμού.»