Monday, 21 November 2016 21:14

NIGHTSTALKER: Γιορτάζουν τα 20 χρόνια του "Use"

Written by 
    NIGHTSTALKER: Γιορτάζουν τα 20 χρόνια του "Use"

    Οι Nightstalker είναι έτοιμοι να μας ταρακουνήσουν μία μέρα πριν τα Χριστούγεννα στο An Club, για να γιορτάσουμε μαζί τα 20 χρόνια του θρυλικού δίσκου "Use" στο πλαίσιο του X-mass Explode Fest. Special guests θα είναι οι Godsleep, οι 45 Rats και οι Super Soul.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

    Evacuate prods & events and AN club 'official' present
    X-MASS EXPLODE FEST WITH: NIGHTSTALKER (20 YEARS 'USE' UNNIVERSARY SHOW)
    special guest: GODSLEEP, 45 RATS, SUPER SOUL

    Nightstalker γιορτάζουν τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του θρυλικού άλμπουμ 'USE' στα πλαίσια του 12ου X-mass Explode Fest!
    Αυτό το μεγαλειώδες πραγματικά άλμπουμ το οποίο κυκλοφόρησε το 1996, αποτέλεσε την γιορτή της heavy rock κουλτούρας και μεγάλωσε γενιές, δίκαια θεωρείται ως το καλύτερο album της δεκαετίας του ’90, που έχει κυκλοφορήσει από ελληνική μπάντα!

    Το καθιερωμένο και μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο γεγονός, το Χ-MASS EXPLODE FESΤ, φιλοξενεί κάθε φορά εκτός των Nightstalker και κάποια από τα σημαντικότερα ονόματα της εγχώριας rock σκηνής, όπου φέτος θα είναι οι: GODSLEEP , 45 RATS και SUPER SOUL!!!
    Μία εγγυημένα ‘rock’ βραδιά, ένα festival που έχει γράψει τη δική του ιστορία KAI ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ...

    Doors open: 21:00 - Starts 21:30
    Ticket 12 euro

    Σας θυμίζουμε πως στο Metal Hammer Νοεμβρίου που κυκλοφορεί, δίνουμε πάσα σε 13 εξαιρετικές μπάντες και καλλιτέχνες, που αποδίδουν το δικό τους φόρο τιμής στους Nightstalker, την ιστορικότερη heavy rock μπάντα της ελληνικής Σκηνής, στο tribute album "Children of the Grave - A Tribute to Nightstalker". Ακούστε παρακάτω την ανατριχιαστική διασκευή της φωνάρας Τόνιας Αντωνίου στο “Baby, God Is Dead” και την μερακλήδικη των Beggars στο “Line”.