Wednesday, 30 November 2016 19:18

ILLUSORY: “Last Fallen Angel” (official audio clip) – Live @ Athens Star Wars Day

Written by 
    ILLUSORY: “Last Fallen Angel” (official audio clip) – Live @ Athens Star Wars Day

    Το νέο, δεύτερο studio album των Αθηναίων heavy/power metallers Illusory με τίτλο “Polysyllabic” βρίσκεται σε κυκλοφορία από τις 11 Νοεμβρίου μέσω της 7hard. Ακούστε παρακάτω το audio clip του κομματιού “Last Fallen Angel” ως δεύτερο δείγμα από τον δίσκο.

    Την παραγωγή του δίσκου έχει αναλάβει ο Γιάννης Πετρογιάννης του Matrix Studio, ενώ το artwork φιλοτέχνησε ο Παναγιώτης “Hammer” Σφυρής. Παρακολουθήστε επίσης και το lyric video για το "Odd-Y-Sea" που επιμελήθηκε ο Γιάννης Καϊμακάμης της ομάδας The Nightwatchers που μεταξύ πολλών άλλων είναι υπεύθυνος για την εκπομπή TV War του Mad και το Metal Hammer. Μην ξεχνάτε, επίσης, πως παρουσίαση του δίσκου θα βρείτε στο Metal Hammer Νοεμβρίου.

    Με το νέο δίσκο στις αποσκευές τους, οι Illusory πρόκειται να δώσουν metal χρώμα στην εκδήλωση Athens Star Wars Day που θα πραγματοποιηθεί στο Γκάζι. Πιο συγκεκριμένα, η μπάντα παρέα με την χορωδία Voice Box που συμμετέχει και στο “Polysyllabic”, θα ανέβει στη σκηνή της Αρχιτεκτονικής στις 10 Δεκεμβρίου παίζοντας κομμάτια και από τους δύο, φυσικά, δίσκους.

    Η τιμή του εισιτηρίου, για όλη την ημέρα της εκδήλωσης έχει διαμορφωθεί στα 7€ και στην τιμή συμπεριλαμβάνεται μπύρα, κρασί ή αναψυκτικό και ένας λαχνός. Η είσοδος είναι δωρεάν για παιδιά κάτω των 6 ετών ενώ οι Illusory έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 22:00.

    Στο event της εκδήλωσης στο Facebook μπορείτε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το πρόγραμμα.