Thursday, 01 December 2016 02:30

THIS.IS.HAMMER. 384 – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Written by 
    THIS.IS.HAMMER. 384 – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

    Ο Δεκέμβριος του 2016 σηματοδοτεί τον ένα χρόνο από το ύστατο «αντίο» του Αρχηγού των Motörhead, Ian “Lemmy” Kilmister (28/12/2015), και στο Metal Hammer θυμόμαστε τον Lem πραγματοποιώντας μία σπάνια κι αποκλειστική συνέντευξη-αφήγηση ζωής με το μοναδικό εναπομείναν μέλος της κλασικής περιόδου των Motörhead, τον κιθαρίστα “Fast” Eddie Clarke.

    Ο Clarke μας μιλάει για τη ξέφρενη πορεία του Lemmy/Clarke/Taylor line-up, αλλά κυρίως μας εξιστορεί με κάθε λεπτομέρεια τη δημιουργία του σημαντικότερου δίσκου της θρυλικής μπάντας, του εμβληματικού “Ace of Spades”. Πρόκειται για μία εκτενέστατη συνέντευξη με ανατριχιαστικές ιστορικές πληροφορίες και εξαιρετικά συλλεκτικό χαρακτήρα. Μ' αυτόν τον τρόπο αποφασίσαμε να τιμήσουμε τη μνήμη του Αρχηγού, όπως και του “Philthy Animal” Taylor που έφυγε επίσης στα τέλη του '15.

    Το έντυπο συνοδεύεται δωρεάν από το ντεμπούτο CD των Heritage, “Herencia on the Road”, σε νέα μίξη και mastering που αναδεικνύουν τη ποιότητα και τη δυναμική ενός εκ των κορυφαίων hard rock/metal σχημάτων της Σκηνής.

    Τrack listing:

    01. Herencia (On the Road)
    02. White Light
    03. Getting More
    04. Inner God
    05. Lonely Cowboy
    06. Going Down
    07. Move Slow
    08. One More Beer for the Road
    09. Wild Horses

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ METAL HAMMER:
    Motörhead, In Flames, Nightwish, Eternal Champion, Leprous, Alter Bridge, Marillion, Enemy of Reality, Illusory, Wacken Open Air (αποκαλυπτική συνέντευξη με τον διοργανωτή του fest, Thomas Jensen)

    ROOTS AND BRANCHES:
    Dust “Hard Attack”

    STAGE HAMMER:
    InnerWish, Annihilator, Nightstalker, Max & Igor Cavalera, Virus/Ηail Spirit Noir, Cruachan, Inquisition, Oranssi Pazuzu/Hexvessel, κ.ά.

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ HORROR:
    Aenaon, Darkthrone, Dead Congregation, Khemmis, Ruined Families, Allegaeon

    ΑΦΙΣΕΣ:
    Kreator / Iced Earth “Something Wicked This Way Comes”