Tuesday, 13 December 2016 16:12

MARILLION: “You’re Gone” (νέο live video)

Written by 
    MARILLION: “You’re Gone” (νέο live video)

    Κάθε δύο χρόνια από το 2002 οι σπουδαίοι Βρετανοί Marillion καλωσορίζουν τους fans σε ένα πολύ ιδιαίτερο event, που ονομάζεται “Marillion Weekend”.

    Στη διάρκειά του, οι fans έχουν την δυνατότητα να συναντήσουν τη μπάντα η οποία παράλληλα δίνει τρεις συναυλίες, η κάθε μία με διαφορετικό setlist που αποτελείται από albums στην ολότητά τους, κλασικά και αγαπημένα τραγούδια από την καριέρα των Marillion καθώς και επιλογές που σπάνια ακούγονται ζωντανά. Το περσινό Marillion Weekend πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2015 στο πάρκο Center Parcs που ανήκει στο complex Port Zélande στην ευρύτερη περιοχή του Δέλτα του Ρήνου στην Ολλανδία. Το ένα από τα live της μπάντας, το βράδυ του Σαββάτου αφιερώθηκε στο εξαιρετικό album “Marbles” του 2004.

    Η απόδοση του δίσκου επί σκηνής συνοδεύτηκε από προβολές και εφέ και αποτυπώθηκε οπτικοακουστικά στην κυκλοφορία “Marbles in the Park” η οποία βρίσκεται ήδη σε κυκλοφορία ως διπλό CD από την εταιρία των Marillion, Racket Records ήδη από τον Νοέμβριο. Στις 20 Ιανουαρίου, η earMUSIC θα κυκλοφορήσει το “Marbles in the Park” και σε DVD/Blu-ray μαζί με το το audio και παρακάτω μπορείτε να δείτε την εκτέλεση του “You’re Gone”.

    Πριν από αυτή την live κυκλοφορία, οι Marillion κυκλοφόρησαν μέσω της earMUSIC στις 23 Σεπτεμβρίου τον νέο studio δίσκο τους με τίτλο “Fuck Everyone and Run (F.E.A.R.)” ο οποίος κινείται σε ιδιαίτερα σκοτεινά και δύσκολα μουσικά μονοπάτια ντύνοντας με τον ιδανικό τρόπο τους απεγνωσμένους και κοινωνικοπολιτικά φορτισμένους στίχους του ιδιοφυούς frontman Steve Hogarth. Στο Metal Hammer Δεκεμβρίου που κυκλοφορεί, μιλάμε μαζί του σε μια εξαιρετική συνέντευξη για τη δημιουργία του δίσκου και για την χρήση του διαδικτύου ως μέσο έκφρασης για τους Marillion. Παράλληλα, μας αναλύει εκτενώς τα κοινωνικά εκείνα τεκταινόμενα των τελευταίων ετών που ενέπνευσαν το στιχουργικό υπόβαθρο του “F.E.A.R.” αποδεικνύοντας πως εκτός από εξαιρετικός τραγουδιστής είναι και ένας άνθρωπος βαθύτατα προβληματισμένος για την κατάσταση στον πλανήτη. Φυσικά, στις σελίδες των δισκοκριτικών θα βρείτε και την παρουσίαση του δίσκου.