Thursday, 29 December 2016 11:18

VEKTOR: Τριπλή αποχώρηση μελών, μένει μόνος του ο DiSanto

Written by 
    VEKTOR: Τριπλή αποχώρηση μελών, μένει μόνος του ο DiSanto

    Blake Anderson (τύμπανα), Frank Chin (μπάσο) και Erik Nelson (κιθάρες) ανακοίνωσαν την ομαδική αποχώρησή τους από τους Vektor, έχοντας όλοι τους δουλέψει και στα τρία επιτυχημένα albums της αμερικάνικης μπάντας.

    Αυτό σημαίνει πως ο ιδρυτής, βασικός συνθέτης, τραγουδιστής και κιθαρίστας του group, David DiSanto, μένει μόνος του και, όπως δήλωσε στον επίσημο Facebook λογαριασμό της μπάντας, δεν σταματάει τους Vektor, ενώ ευχαρίστησε τα αποσχισθέντα τρία μέλη για την προσφορά τους.

    Όσο για τους Blake, Frank και Eric, σε μία ανάρτηση της ίδιας FB σελίδας που μετά κατέβηκε, εξέφρασαν τη λύπη τους για την αποκοπή τους, ευχαρίστησαν τους fans και ξεκαθάρισαν ότι μετά από μία μικρή παύση θα συνεχίσουν σε άλλα συγκροτήματα. Δεν έγιναν σαφείς για τους λόγους της αποχώρησής τους, απλώς ανέφεραν πως οι ανθρώπινες συμπεριφορές αλλάζουν σταδιακά και ότι η συγκεκριμένη τριάδα έφτασε στα όριά της, σκιαγραφώντας, προφανώς, τον DiSanto.

    Yπενθυμίζουμε πως το τρίτο album των Vektor, "Terminal Redux", κυκλοφόρησε φέτος και θεωρείται από πολλούς μία από τις κορυφαίες (αν όχι η κορυφαία) δισκογραφικές στιγμές του 2016. Η μπάντα έδωσε δύο εκρηκτικές συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα τον περασμένο Αύγουστο, παίζοντας για πρώτη φορά στην χώρα μας.