Thursday, 29 December 2016 11:33

ROSS THE BOSS: Ανακοίνωσε το νέο του line-up

Written by 
    ROSS THE BOSS: Ανακοίνωσε το νέο του line-up

    Ο συνιδρυτής και πρώην κιθαρίστας των Manowar, Ross "The Boss" Friedman, ανακοίνωσε τη νέα ομάδα μουσικών που θα τον πλαισιώνει στην επερχόμενη Discipline of Steel περιοδεία που θα περάσει κι από τα μέρη μας.

    Δίπλα στον Ross the Boss, θα έχουμε την ευκαιρία ν' απολαύσουμε στο rhythm section τον σπουδαίο Mike LePond (Symphony X, Heathens Rage) στο μπάσο, ενώ στα τύμπανα θα κάτσει ο Kenny "Rhino" Earl, o oποίος τα τελευταία χρόνια παίζει με τον Jack Starr αλλά οι περισσότεροι τον θυμόμαστε από το πέρασμά του από τους Manowar την εποχή του "Triumph of Steel". Το line-up συμπληρώνει ο τραγουδιστής Marc Lopes των Let Us Prey.

    Φυσικά, στην επερχόμενη περιοδεία, ο Ross the Boss θα επικεντρωθεί στα τραγούδια της κλασικής, '80s περιόδου των Manowar.

    Aυτό το line-up, λοιπόν, θα εμφανιστεί στη θέση του headliner στα πλαίσια του 12oυ Up the Hammers festival που θα λάβει χώρα την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Μαΐου στο Gagarin 205, σ' ένα διήμερο που επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους Τyrant, Attacker, InnerWish, Night Demon και τους επανενωμένους Cirith Ungol μεταξύ άλλων.