Monday, 02 January 2017 03:26

THIS.IS.HAMMER.385 - IANOYAΡΙΟΣ 2017

Written by 
    THIS.IS.HAMMER.385 - IANOYAΡΙΟΣ 2017

    Kαλή χρονιά σε όλους, μ' ένα ευτυχισμένο, υγιές και μεταλλικό 2017!

    Ο νέος χρόνος μπαίνει με τον πλέον δυναμικό τρόπο, καθώς συνομιλούμε με τον ηγέτη των Kreator, Mille Petrozza, μ' αφορμή το νέο δυναμίτη των Γερμανών, “Gods of Violence”, και συζητάμε μαζί του τα πάντα γύρω από τον πλανήτη Kreator στην καλύτερη συνέντευξη που μας έχει δώσει τα τελευταία χρόνια.

    Ο πάντα ανήσυχος ως στιχουργός, James Hetfield, καταθέτει τις σκέψεις του για τους στίχους του στο νέο, διπλό album των Metallica, "Hardwired... Το Self-Destruct" το οποίο δικαίως θα συζητείται για πολύ καιρό ακόμα στον μεταλλικό χώρο.

    Με μεγάλη μας τιμή συζητάμε με τον drummer των Marauder, Γρηγόρη Βλάχο, για την ιστορική του συνάντηση με την Philomena Lynott, μητέρα του αείμνηστου μπροστάρη των Thin Lizzy, Phil Lynott, ο οποίος «έφυγε» τον Ιανουάριο του 1986. Στην κουβέντα μας με τον Γρηγόρη μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα άγνωστα τού εκμυστηρεύτηκε η μητέρα του Philo για τον γιο της αλλά και τους Thin Lizzy στο σπίτι της στην Ιρλανδία. Από τα καλύτερα πράγματα που έχουμε δημοσιεύσει στην διαδρομή του εντύπου!

    Στο ίδιο τεύχος, όπως και κάθε Ιανουάριο, η συντακτική ομάδα του METAL HAMMER καταθέτει τα αγαπημένα της albums για την χρονιά που πέρασε, καταλήγοντας σε μία τελική λίστα με μεγάλους νικητές αλλά κι εκπλήξεις!

    Το τεύχος Ιανουαρίου 2017 του ΜΕΤΑL HAMMER συνοδεύεται δωρεάν από το promo CD "Power of Warrior" της ανερχόμενης βραζιλιάνικης power metal μπάντας Armored Dawn.

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ METAL HAMMER:

    Kreator, Metallica, Accept, Iced Earth, Pain of Salvation, Firewind, Annihilator, False Coda, Armored Dawn

    ROOTS AND BRANCHES:

    Kiss “Alive!”

    STAGE HAMMER:

    Amon Amarth/Grand Magus, Iced Earth, Testament, Planet of Zeus, Dark Funeral/Carach Angren, V.O.J.D. (ex- Black Trip)

    SIGN OF THE HAMMER:

    Hammerfall

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ HORROR:

    Emperor (αποκλειστική συνέντευξη με τον Ihsahn για την ιστορία της θρυλικής μπάντας), Primordial, Zao, Deserted Fear, Aversions Crown, Show Your Face

    ΑΦΙΣΕΣ:

    Amon Amarth/Ημερολόγιο Metallica