Monday, 09 January 2017 03:56

TONY IOMMI: Κανένας φόβος για την κατάσταση της υγείας του

Written by 
    TONY IOMMI: Κανένας φόβος για την κατάσταση της υγείας του

    Πριν από έναν μήνα, είχαν βγει στη δημοσιότητα κάποιες ανησυχητικές πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Riff Master.

    Πιο συγκεκριμένα, οι γιατροί είχαν εντοπίσει ένα μικρό οίδημα στον λαιμό του Tony Iommi και δεν γνώριζαν αν είναι καρκίνος ή όχι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί χειρουργείο για τον στυλοβάτη του heavy metal, το οποίο πραγματοποιήθηκε μέσα στις γιορτές και τα νέα είναι εξαιρετικά.

    Ο ίδιος ο Tony Iommi αποκάλυψε τα νέα στον αγγλικό ραδιοφωνικό σταθμό Planet Rock εμφανώς ανακουφισμένος και με διάθεση για χιούμορ: «Ξεκινήσαμε τη θεραπεία όταν επιστρέψαμε από την περιοδεία στην Νότια Αμερική με τους Black Sabbath. Μπήκα για εγχείρηση στο λαιμό. Οι γιατροί είχαν βρει έναν όγκο στο πίσω μέρος του λάρυγγα και έπρεπε να το ελέγξουν για να διαπιστωθεί αν είναι καρκινικός. Τελικά αποδείχτηκε πως δεν είναι και το έμαθα ανήμερα των Χριστουγέννων. Προφανώς το νέο ήταν υπέροχο. Επομένως, προς το παρόν είμαι (σ.σ. καλά)… δεν τολμάω να το πω, μπορεί να πέσω από τις σκάλες!»

    Εδώ μπορείτε να ακούσετε τη συνέντευξή του, όπου μιλά και για το κομμάτι "How Good It Is" που συνέθεσε για τον καθεδρικό ναό του Birmingham και δημοσιεύτηκε πριν από λίγες μέρες.

    Αυτά τα πολύ ευχάριστα νέα έρχονται λίγες εβδομάδες πριν οι Black Sabbath κλείσουν τον ολόχρυσο κύκλο τους με μια αποχαιρετιστήρια χειμερινή περιοδεία στις μουντές βρετανικές μεγαλουπόλεις, με την ολοκλήρωσή της να πραγματοποιείται πανηγυρικά στο Birmingham (2 και 4 Φεβρουαρίου στο πασίγνωστο NEC Complex) όπου τα τέσσερα αρχικά μέλη γεννήθηκαν, μεγάλωσαν και σχημάτισαν την μπάντα.

    Από πλευράς μας ευχόμαστε από καρδιάς στον Iron Man να παραμείνει αυτό που λέει και το nickname του: σιδερένιος.