Wednesday, 11 January 2017 18:51

METALLICA: Λιγότερες συναυλίες τον χρόνο από εδώ και πέρα

Written by 
    METALLICA: Λιγότερες συναυλίες τον χρόνο από εδώ και πέρα

    Οι Metallica σκοπεύουν να δώσουν 50 συναυλίες το 2017. Σε πρόσφατη συνέντευξη, ο James Hetfield και ο Kirk Hammett δήλωσαν πως μπορούν να αντέξουν μόνο τόσες εμφανίσεις.

    Συγκεκριμένα ο Hetfield δήλωσε:
    «Έχουμε σχέδια για όλον τον χρόνο. Το σώμα μου αντέχει μόνο 50 συναυλίες, οπότε θα τα δώσουμε όλα σε αυτές. Και πιστεύω πως όλοι μας συμφωνούμε με αυτό. 50 εμφανίσεις το χρόνο είναι εντάξει. Το μυαλό μου, το πνεύμα μου και το σώμα μου χρειάζονται αναζωογόνηση. Λέμε στον κόσμο πως θα κάνουμε μόνο τόσες και απαντούν πως είναι πάρα πολλές. Αλλά εμείς σκεφτόμαστε ότι σε σχέση με παλιότερα, δεν είναι.»

    Συμπληρώνει ο Hammett:
    «Παλιότερα ταξιδεύαμε 10 μήνες τον χρόνο για συναυλίες. Υπήρχαν φορές που ταξιδεύαμε για 16 συνεχόμενες εβδομάδες και δίναμε 5 συναυλίες την κάθε εβδομάδα...»

    James: «Και όταν γυρίζαμε σπίτι είχαμε χωρίσει, οι κοπέλες μας είχαν φύγει, ήμασταν εθισμένοι σε κάποιες ουσίες και τσακωνόμασταν μεταξύ μας.»

    Kirk: «Ήταν όλα μια εμπειρία στην οποία μάθαμε πολλά.»

    Σας θυμίζουμε πως στο Metal Hammer που κυκλοφορεί θα βρείτε συνέντευξη του James, στην οποία εξηγεί την ιστορία κάθε τραγουδιού από τον νέο δίσκο, καθώς και ημερολόγιο-αφίσα του νέου έτους με το αγαπημένο μας συγκρότημα.