Monday, 30 January 2017 16:46

THIS.IS.HAMMER.386 - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Written by 
    THIS.IS.HAMMER.386 - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017

    Attention! All Planets of the Solar Federation... WE HAVE ASSUMED CONTROL!

    Οι Rush επανακυκλοφορούν μία υπερπλήρη έκδοση του εμβληματικού τους album “2112” και το METAL HAMMER αρπάζει την ευκαιρία και επικοινωνεί με τον frontman των Καναδών θρύλων, Geddy Lee, σε μία αποκλειστική συνέντευξη για τη δημιουργία του δίσκου-σταθμού της καριέρας τους, αλλά και για το αμφίβολο μέλλον των Rush.

    Με αφορμή, λοιπόν, την επανακυκλοφορία του “2112” και την πολύτιμη κουβέντα μας με τον Geddy Lee, θεωρήσαμε ότι έχουμε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να μιλήσουμε γενικότερα για δίσκους που δείχνουν μ’ εμφατικό τρόπο τον χαρακτήρα της δεκαετίας του ’70. Μιας δεκαετίας η οποία αποτελεί τη ρίζα όλων των ρευμάτων της μουσικής που μας αφορά, από τότε μέχρι και σήμερα. Γι’ αυτό, στο τεύχος φιλοξενούμε ένα τεράστιο σε έκταση, συλλεκτικό αφιέρωμα όπου μιλάμε για 40 albums-μνημεία της δεκαετίας από τους Black Sabbath, τους Judas Priest, τους Pink Floyd, τους Van Halen και τους Ramones, μέχρι τους Amon Düül II, τους Led Zeppelin, τους Motörhead, τους Lynyrd Skynyrd και τους Rainbow... Όμως μέσα από αυτά τα 40 κομβικά albums, αναφερόμαστε σε άλλους 40 αειθαλείς δίσκους εκείνης της δεκαετίας, αλλά και σ’ ακόμα 40 δίσκους που κυκλοφόρησαν μετά το 2000 και αποτυπώνουν την επιρροή των seventies στις μέρες μας. Σύνολο 120 δίσκοι που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο δίνουν την πλήρη εικόνα της δεκαετίας του 1970.

    Το τεύχος Φεβρουαρίου του METAL HAMMER συνοδεύεται δωρεάν από το CD “Metal Greece Now Vol.2” το οποίο περιλαμβάνει 12 εξαιρετικές μπάντες της ελληνικής Σκηνής τού σήμερα, οι οποίες και παρουσιάζουν τις νέες τους κυκλοφορίες.

    Τracklisting:

    1. NEED “Rememory”
    2. WARDRUM “Baptised in Fire”
    3. STRESS CASE SCENARIO “Remember My Name”
    4. SPEEDRUSH “Into the Abyss”
    5. AENAON “Tunnel”
    6. FALSE CODA “Moral Compass”
    7. SOBER ON TUXEDOS “The Swagger”
    8. EXILE OF HEAVEN “Graveyard of Dreams”
    9. KEMEROV “Species”
    10. RAPTURE “Taken by Apathy”
    11. GAUNTLET “Vengeance”
    12. PERSONA NON GRATA “Temptation”



    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ METAL HAMMER:
    Rush, Οverkill, Need + Aποτελέσματα Δημοψηφίσματος 2016



    STAGE HAMMER:
    Possessed, 1000Mods, Akercocke/Mgła, Tardive Dyskinesia, Γιάννης Σπάθας & Άκης Τουρκογιώργης and the Blue Airways, Sadistic Intent

    ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ HORROR:
    Ιmmolation, Black Anvil, Hour of Penance

    ΑΦΙΣΕΣ:
    Rotting Christ “Non Serviam”/Judas Priest “Painkiller”