Saturday, 04 February 2017 13:12

RAMMSTEIN: Προβολή της concert movie “Paris” στα Village Cinemas

Written by 
    RAMMSTEIN: Προβολή της concert movie “Paris” στα Village Cinemas

    Μια ιδιαίτερη προβολή θα πραγματοποιηθεί τον άλλο μήνα στα Village Cinemas.

    Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 23 Μαρτίου, στα Village Cinemas του The Mall στο Μαρούσι, του Village Shopping and More στον Ρέντη καθώς και σε εκείνα της Θεσσαλονίκης, θα προβληθεί η ταινία “Rammstein: Paris” που αποτυπώνει ένα από τα μεγαλεπήβολα και θεατρικά shows των Γερμανών στην Πόλη του Φωτός.

    Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Σουηδός Jonas Åkerlund που είναι γνωστός από τον χώρο των video clips και πολυβραβευμένος με Grammies, MTV Video Music Awards κλπ. Στην καριέρα του έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως οι Rolling Stones, ο Ozzy Osbourne και ο Paul McCartney ενώ έχει σκηνοθετήσει και τρεις ταινίες μεγάλου μήκους, τα “Spun” (2002), “Horsemen” (2009) και “Small Apartments” (2012) έχοντας δουλέψει με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς όπως ο Mickey Rourke, ο James Caan, ο James Marsden, ο Dolph Lundgren και ο Jason Scharzmann. Με τους Rammstein συνεργάστηκε για πρώτη φορά για το “Mann gegen Mann” και η συνεργασία τους προχώρησε στο “Ich tu dir Weh” και το “Pussy” που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις.

    Η συναυλία στο Παρίσι πραγματοποιήθηκε στην Bercy Arena το 2012 και γυρίστηκε συνολικά με 30 κάμερες που αιχμαλωτίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα larger than life και over the edge live που δίνουν οι Rammstein. Το live διαρκεί 2 ώρες και 20 λεπτά. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer της ταινίας. Εισιτήρια μπορείτε να κλείσετε εδώ.