Saturday, 04 March 2017 12:56

THE DOOMSDAY KINGDOM: “Hand of Hell” (νέο lyric video)

Written by 
    THE DOOMSDAY KINGDOM: “Hand of Hell” (νέο lyric video)

    Στο Metal Hammer Μαρτίου που κυκλοφορεί, συνομιλούμε με τον τεράστιο Leif Edling με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία του ομώνυμου ντεμπούτου του project The Doomsday Kingdom.

    Στη συνέντευξη αυτή, ο σπουδαίος μουσικός, συνθέτης και στυλοβάτης του doom στερεώματος μας μιλά για την σταδιακή βελτίωση της υγείας του και για τον τρόπο με τον οποίο η σύνθεση νέας μουσικής για τους Doomsday Kingdom βοήθησε σε αυτήν. Πέραν του νέου του project, βέβαια, δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην επερχόμενη επετειακή περιοδεία των Candlemass όπου παίζουν ολόκληρο το μνημειώδες album “Nightfall” και η οποία θα κάνει στάση και στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Αθήνα, στο Piraeus 117 Academy, στις 22 Απριλίου (περισσότερες πληροφορίες, εδώ). Στις σελίδες του νέου τεύχους θα βρείτε και την κριτική μας για το παρθενικό πόνημα των The Doomsday Kingdom.

    Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το “Hand of Hell” παρέα με το lyric video που το συνοδεύει καθώς και τα υπόλοιπα τραγούδια που έχουν δημοσιευτεί ως τώρα από το project. Ο δίσκος κυκλοφορεί στις 7 Απριλίου μέσω της Nuclear Blast.

    Track listing:

    01. Silent Kingdom
    02. Never Machine
    03. A Spoonful Of Darkness
    04. See You Tomorrow
    05. The Sceptre
    06. Hand Of Hell
    07. The Silence
    08. The God Particle