Sunday, 12 March 2017 21:31

ROTTING CHRIST: Επανακυκλοφορία του "Thy Mighty Contract"

Written by 
    ROTTING CHRIST: Επανακυκλοφορία του "Thy Mighty Contract"

    Στο Metal Hammer Μαρτίου που κυκλοφορεί, μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο frontman των Rotting Christ. Ο Σάκης Τόλης αποκαλύπτει στοιχεία που έπλασαν τον χαρακτήρα του από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα, μιλά για την οικογένεια και τις συνθήκες που μεγάλωσε σε μια εποχή πολύ διαφορετική από τη σημερινή, καταθέτει τις σκέψεις του ως γονιός και γενικότερα μας αποκαλύπτει τον άνθρωπο πίσω από το θεριό που ονομάζουμε Rotting Christ.


    Η μπάντα, πλησιάζει στο να συμπληρώσει 30 χρόνια από τη δημιουργία της. Με την αφορμή της επετείου, η Peaceville Records θα κυκλοφορήσει σε βινύλια (180gm) τα πρώτα γιγαντιαία βήματα της μεγάλης δισκογραφική τους πορείας. Η πρώτη κυκλοφορία θα είναι το κλασικό "Thy Mighty Contract", στις 21 Απριλίου. Στο δίσκο θα περιλαμβάνεται ένα 8σέλιδο booklet, γραμμένο από τον Dayal Patterson (Black Metal: The Cult Never Dies), το οποίο θα περιέχει τις σκέψεις και τις αναμνήσεις του Σάκη Τόλη, όπως επίσης και σπάνιες φωτογραφίες.

    Επιπλέον, προβλέπεται να επανακυκλοφορήσουν το "Non Serviam" και το πρώτο EP των Rotting Christ, "Passage to Arcturo" μέσα στο 2017, όπως επίσης και μια συλλογή με demos και άλλες σπάνιες ηχογραφήσεις της εποχής.

    Ο mainman Σάκης Τόλης σχολιάζει:
    «Είναι τιμή μας να σας παρουσιάσουμε τις πρώτες μας δουλειές μέσω της Peaceville, καθώς πλησιάζουμε στα 30 χρόνια των Rotting Christ. Αυτές οι επανακυκλοφορίες θα αφορούν τα πρώτα χρόνια του σχήματος και την εξέλιξη μας στην αιώνια μαύρη άβυσσο που βαδίζουμε

    Οι Rotting Christ, θα ανέβουν στη σκηνή του Piraeus 117 Academy στις 25 Μαρτίου. (Περισσότερες πληροφορίες εδώ)