Thursday, 23 March 2017 08:36

MADE OF METAL @ REMEDY LIVE CLUB

Written by 
    MADE OF METAL @ REMEDY LIVE CLUB

    Μια σειρά από tribute lives θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 24, 25 και 26 Μαρτίου στο Remedy Live Club (Κουντουριώτου9, Νέο Ηράκλειο).

    Πιο συγκεκριμένα, 8 εξαιρετικά ελληνικά tribute σχήματα θα ανέβουν στη σκηνή του μαγαζιού παίζοντας κλασικά και αγαπημένα τραγούδια από τεράστιες μπάντες του metal κόσμου.

    Την Παρασκευή 24 Μαρτίου παίζουν οι Broken Minutes (Pantera Tribute), οι Repentless (Slayer Tribute) και οι Adrenaline (Metallica Tribute). Το Σάββατο 25 είναι σειρά των Urizen (Bruce Dickinson Tribute) και των Maidenance (Iron Maiden Tribute) οι οποίοι μεταξύ άλλων θα παίξουν και ολόκληρο το μνημειώδες “The Number of the Beast”. Τέλος, το τριήμερο κλείνει την Κυριακή 26 Μαρτίου με τους Rock Bottom (Michael Schenker/Uli Jon Roth Tribute), τους Broken Heroes (Saxon Tribute) και τους Bigus Dickus των οποίων το set θα αποτελείται αποκλειστικά από τραγούδια των Judas Priest.

    Το εισιτήριο για κάθε μέρα έχει διαμορφωθεί στα 10€ με μπύρα ή κρασί. Ώρα έναρξης για την Παρασκευή και το Σάββατο 21:30 και για την Κυριακή στις 20:30. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.