Tuesday, 28 March 2017 17:55

Τριπλή συναυλία-αφιέρωμα σε Dio/David Coverdale/Paul Rodgers στο EIGHTBALL στη Θεσσαλονίκη

Written by 
    Τριπλή συναυλία-αφιέρωμα σε Dio/David Coverdale/Paul Rodgers στο EIGHTBALL στη Θεσσαλονίκη

    Σε δύο περίπου μήνες από τώρα, το Eightball Club στα Λαδάδικα θα φιλοξενήσει ένα ιδιαίτερο live tribute σε τρεις σπουδαίες φωνές του rock και metal χώρου: τον Paul Rodgers, τον David Coverdale και τον αναντικατάστατο Ronnie James Dio.


    Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 20 Μαΐου, η βραδιά θα ανοίξει με τους Shooting Stars οι οποίοι θα ανέβουν στο σανίδι του Eightball διασκευάζοντας τραγούδια από την πορεία του Paul Rodgers με τους Free και τους Bad Company. Στη συνέχεια, οι Saints ‘n’ Sinners, η tribute μπάντα στους Whitesnake, θα παραλάβουν τη σκυτάλη με ένα set από επίσης αγαπημένα τραγούδια που μας έχει προσφέρει στην καριέρα του ο David Coverdale. Σειρά παίρνουν οι Rock ‘n’ Roll Children, που θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη μία εβδομάδα μετά από το μεγάλο και καθιερωμένο πια tribute live τους “Rock in Dio Vol. 7” στην Αθήνα (με τα έσοδα να πηγαίνουν κάθε χρόνο σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό), παίζοντας ένα set γεμάτο από αξέχαστους ύμνους από όλη την πορεία του Μεγάλου Κοντού.

    Εδώ μια μικρή γεύση από τις διασκευές των σχημάτων που θα παίξουν, ενδεικτικές της εμπειρίας των μουσικών που τις απαρτίζουν μα και της αγάπης τους για τις μπάντες στις οποίες αποδίδουν φόρο τιμής. Στο event της βραδιάς στο Facebook θα βρείτε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.