Tuesday, 04 April 2017 18:46

UNDER THE QUARRY METAL FEST pt. II: Ανακοίνωση του line-up και διαγωνισμού για την προσθήκη μίας ακόμα μπάντας

Written by 
    UNDER THE QUARRY METAL FEST pt. II: Ανακοίνωση του line-up και διαγωνισμού για την προσθήκη μίας ακόμα μπάντας

    Μια πολύ όμορφη σύμπραξη από εξαιρετικές μπάντες της σκηνής θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του καλοκαιριού στο Under the Quarry Metal Fest Part II.

    Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμος Γαλατσίου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη “Parthos” Παπαγεωργίου των Parthian Shot διοργανώνουν το δεύτερο φεστιβάλ ορμώμενοι από την επιτυχία της περσινής, πρώτης προσπάθειας.

    Το δεύτερο Under the Quarry Metal Fest θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου στο Θέατρο Άλσους Βεΐκου με ελεύθερη είσοδο. Headliners θα είναι οι Need, που εμφανίζονται εκ νέου στο φεστιβάλ με αφορμή την συγκλονιστική πρόσφατη δισκογραφική δουλειά τους, “Hegaiamas: A Song for Freedom”. Δίπλα τους θα βρεθούν οι Diviner, οι Mother of Millions, οι ραγδαία ανερχόμενοι Pulse R και οι Sirius.

    Παράλληλα, σύμφωνα με τη διοργάνωση, για να καλυφθεί μια ακόμα θέση στο billing, κι επειδή πολλές μπάντες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής, θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός στην επίσημη σελίδα του festival στο Facebook. Από αύριο, Τετάρτη 5 και ως την Κυριακή 23 Απριλίου οι μπάντες θα μπορούν να εκδηλώνουν ενδιαφέρον συμμετοχής (προτάσεις από management και τρίτους δεν θα προσμετρούνται). Εν συνεχεία, από την Δευτέρα 24 Απριλίου ως τις 14 Μαΐου, σε σχετική ανάρτηση που θα γίνει, θα μπορεί να αφήνει μόνο ένα σχόλιο όπου θα γράφει μία μπάντα της επιλογής του (τα πολλαπλά σχόλια δε θα λαμβάνονται υπ’ όψη στην καταμέτρηση).

    Στο τέλος Μαΐου θα ανακοινωθεί το τελικό line-up παρέα με την αφίσα, τους χορηγούς, τους συνεργάτες και τις δράσεις του φεστιβάλ.

    Μέχρι τότε, παίρνουμε μια γεύση από τις μπάντες που έχουν ήδη ανακοινωθεί.