Wednesday, 05 April 2017 20:03

ATROCITY PIONEER: Κυκλοφορούν το ντεμπούτο album τους

Written by 
    ATROCITY PIONEER: Κυκλοφορούν το ντεμπούτο album τους

    Την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά αναμένεται να κυκλοφορήσουν οι Atrocity Pioneer, το industrial metal σχήμα από τη Θεσσαλονίκη.

    Ο δίσκος έχει τον τίτλο “Amusing Ourselves to Death” και πρόκειται να φτάσει στα χέρια μας μέσα στη χρονιά. Το σχήμα ιδρύθηκε από τους Jim Ευγενίδη (φωνή, drum programming / Head Cleaner, Haven’t Said Enough) και Κωνσταντίνο Μαρή (κιθάρες, drum programming / Forbidden Seed, Starve the Hydra) το 2013 και συμπληρώνεται από τους Χάρη Παζαρούλα (μπάσο, κοντραμπάσο / Stone Cold Dead) και Εμμανουήλ Τσελέπη (πλήκτρα / Craang).

    Εδώ μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση με το audio των τραγουδιών “21st Century Caveman” και “True Christian Love”, ένα play-through video για το τραγούδι “The Human Monster” καθώς και ένα preview ολόκληρου του δίσκου.

    Τα φωνητικά του “Amusing Ourselves to Death” ηχογραφήθηκαν υπό τον Νίκο Διανέλο στο Groovy Charm Studio, οι κιθάρες από τον Κωνσταντίνο Μαρή στο Green Room Studio και τα πλήκτρα από τον Εμμανουήλ Τσελέπη στα Red House Studios, και τα τρία στη Θεσσαλονίκη. Ο Γιώργος Μπόκος ήταν υπεύθυνος για την ηχογράφηση του μπάσου, του κοντραμπάσου και των χορωδιακών φωνητικών καθώς και για τη μίξη και το mastering στα Grindhouse Studios στην Αθήνα. Τα παραπάνω videos επιμελήθηκε ο Jim Ευγενίδης και η Icon Filmworx.

    Track listing:

    01. Amusing Ourselves to Death
    02. Goodbye Mankind
    03. The Human Monster
    04. Live Your Myth in Greece
    05. True Christian Love
    06. 21st Century Caveman
    07. The End of Hibernation
    08. Alarming Symptoms
    09. Crash Test Dummies
    10. Theatre Bizarre
    11. Escaping the Womb