Friday, 14 April 2017 13:20

VENOM: «Έφυγε από τη ζωή» ο μάνατζερ Eric Cook

Written by 
    VENOM: «Έφυγε από τη ζωή» ο μάνατζερ Eric Cook

    Ο θρυλικός μάνατζερ των Venom, Eric Cook, «έφυγε από τη ζωή» την Τρίτη, 11 Απριλίου. Ο Cook ήταν με το συγκρότημα από τη δεκαετία του ’80 και τους βοήθησε ιδιαίτερα στο δρόμο προς την επιτυχία.

    Ο κιθαρίστας Jeff “Mantas” Dunn (ex-Venom, Venom Inc.), σχετικά με το θάνατο του Eric, δήλωσε:
    «Ο θάνατός του σήμανε το τέλος μιας ολόκληρης εποχής. Ο καλός μου φίλος Eric Cook έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο. Είναι ο δεύτερος φίλος που χάνω τους τελευταίους τρεις μήνες λόγω αυτής της απαράδεκτης ασθένειας. Έχουμε ταξιδέψει ανά τον κόσμο και έχουμε περάσει τόσα πολλά μαζί, άσχημα και μη, αλλά ό,τι και να συνέβαινε μέναμε φίλοι».

    Συνεχίζει:
    «Για όσους δε γνωρίζετε, ο Eric ήταν ο μάνατζερ των Venom και πάλεψε αρκετά για να φτάσει η μπάντα εκεί που έφτασε. Δεν μπορώ να εκφράσω τη λύπη μου. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να πω τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγό του, Carol, στα δύο του παιδιά και στον αδερφό του, Ged. Έφυγες νωρίς. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε μου».

    Ο Eric και ο αδερφός του Ged, το 2000 ίδρυσαν τη Demolition Records (David Lee Roth, Twisted Sister, Quiet Riot, W.A.S.P).

    Ο μάνατζερ για να βοηθήσει το συγκρότημα λίγο παραπάνω, δημιούργησε τα Blast Recording Studios to 2010, στα οποία έχουν ηχογραφήσει συγκροτήματα όπως οι Twisted Sister.