Monday, 08 May 2017 20:42

IRON MAIDEN: Δείτε σε video πλάνα του tour bus και διαβάστε δηλώσεις του Αρχηγού

Written by 
    IRON MAIDEN: Δείτε σε video πλάνα του tour bus και διαβάστε δηλώσεις του Αρχηγού

    Αυτό το διάστημα οι Iron Maiden βρίσκονται στο δρόμο για το βρετανικό σκέλος της περιοδείας The Book of Souls Tour 2017.

    Πέρα από τα καθιερωμένα larger than life σκηνικά τους, αντίστοιχα larger than life είναι και το λεωφορείο που χρησιμοποιεί η μπάντα για τις μετακινήσεις της. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα video που μας βάζει στα άδυτα του “The Bus of Souls” πριν από το εναρκτήριο show της περιοδείας στο Nottingham.

    Στα πλαίσια των συνεντεύξεων που παραχωρούν οι Iron Maiden με αφορμή την περιοδεία τους, ο Καπετάνιος Steve Harris μίλησε στην εφημερίδα The Sun αναφορικά με τα μελλοντικά σχέδια του συγκροτήματος και το ενδεχόμενο νέου δίσκου.

    Συγκεκριμένα δήλωσε: «Όλοι προσέχουμε τους εαυτούς μας πολύ περισσότερο από παλιά επομένως, ποιος ξέρει; Ακόμα και ο Nicko έκοψε το ποτό εδώ και ενάμισι χρόνο για να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα μια και είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία στη μπάντα.

    «Όσο ο Nicko αντέχει, γιατί το drumming των Iron Maiden είναι ιδιαίτερα απαιτητικό, θα συνεχίσουμε. Είμαι σίγουρος πως έχουμε τουλάχιστον ακόμα ένα studio album μπροστά μας.»

    Εδώ σε video και το μήνυμα της μπάντας προς τους fans πριν από το live στο Nottingham.