Monday, 08 May 2017 21:32

BLIND GUARDIAN: Κυκλοφορούν νέο live δίσκο

Written by 
    BLIND GUARDIAN: Κυκλοφορούν νέο live δίσκο

    Ένα νέο live album σε format τριπλού CD και τετραπλού βινυλίου αναμένεται να κυκλοφορήσουν οι Βάρδοι Blind Guardian.

    Ο δίσκος έχει τίτλο “Live Beyond the Spheres” και θα φτάσει στα δισκάδικα στις 7 Ιουλίου μέσω της Nuclear Blast. Τα τραγούδια του track listing έχουν επιλεγεί από διάφορες στάσεις της ευρωπαϊκής περιοδείας που πραγματοποίησε η μπάντα στη διάρκεια του 2015.

    Ο τραγουδιστής των Blind Guardian, Hansi Kürsch δήλωσε για την επερχόμενη κυκλοφορία: «Γενικά θα έλεγα ότι εκείνη η περιοδεία πήγε πολύ καλά και σχεδόν κάθε show ήταν τέλειο. Στο τέλος της μέρας όμως, και αφού κάθε μέλος άκουσε κάθε τραγούδι από καθένα από αυτά τα 30 live ξανά και ξανά, έμεναν μόνο δύο ή τρεις εκτελέσεις του καθενός που ήταν κατάλληλες για το album. Έπρεπε να αποφασίσουμε ποια από τις εκτελέσεις αυτές είναι η καλύτερη, μια διεργασία που μοιάζει να μην έχει τελειωμό!

    «Τα τραγούδια που τελικά επιλέχτηκαν αποτυπώνουν μια ενέργεια τέτοια που κάνει ασήμαντα τα όποια μικρολάθη. Όταν ακούσετε τα τραγούδια θα καταλάβετε τι εννοώ. Υπάρχει ξεκάθαρα αυτό το live συναίσθημα γιατί σε κάθε συναυλία υπάρχει αυτή η μαγεία που στέλνει ρίγη στη ραχοκοκαλιά μας. Είμαστε, δε, ακόμα περισσότερο ικανοποιημένοι όταν οι άνθρωποι τραγουδούν μαζί μας, περνάνε καλά και γυρίζουν ευτυχισμένοι στα σπίτια τους.»

    Track listing:

    CD1

    01. The Ninth Wave
    02. Banish From Sanctuary
    03. Nightfall
    04. Prophecies
    05. Tanelorn
    06. The Last Candle
    07. And Then There Was Silence

    CD2

    01. The Lord Of The Rings
    02. Fly
    03. Bright Eyes
    04. Lost In The Twilight Hall
    05. Imaginations From The Other Side
    06. Into The Storm
    07. Twilight Of The Gods
    08. A Past And Future Secret
    09. And The Story Ends

    CD3

    01. Sacred Worlds
    02. The Bard’s Song (In The Forest)
    03. Valhalla
    04. Wheel Of Time
    05. Majesty
    06. Mirror Mirror

    Υπενθυμίζουμε ότι την 1η Ιουλίου, οι αγαπημένοι Βάρδοι επισκέπτονται εκ νέου τη χώρα μας για μια ιδιαίτερη εμφάνιση τη δεύτερη μέρα του Chania Rock Festival, παρέα με τους Septicflesh, τους Innerwish, τους Sailing to Nowhere και άλλα ονόματα που αναμένεται να ανακοινωθούν. Μέχρι τότε, θυμόμαστε κάτι απ’ την σπουδαία καριέρα τους.