Wednesday, 17 May 2017 21:15

MINISTRY: Pre-show party και προβολή της ταινίας “Fix: The Ministry Movie” στο SECOND SKIN

Written by 
    MINISTRY: Pre-show party και προβολή της ταινίας “Fix: The Ministry Movie” στο SECOND SKIN

    Λίγες ημέρες πριν από τα δύο lives των τεράστιων Ministry του Al Jourgensen για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το επίσημο pre-show party.

    Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 26 Μαΐου, στο Second Skin Club (Δαμοκλέους 8, Γκάζι), θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Doug Freel, “Fix: The Ministry Movie” που καταγράφει την ιστορία της μπάντας και αποδεικνύει την τεράστια επίδρασή της στο metal σύμπαν, δια στόματος τεράστιων ονομάτων όπως ο Trent Reznor, ο Maynard James Keenan και πολλοί ακόμα. Θα ακολουθήσει DJ set από τον George Fakinos.

    Το party θα ξεκινήσει στις 22:00 με ελεύθερη είσοδο.

    Εδώ παρακολουθήστε το trailer του “Fix: The Ministry Movie”.



    Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο συναυλίες του Θείου Al με τους Ministry στη χώρα μας θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα την Πέμπτη 1η Ιουνίου στο Piraeus 117 Academy και την επομένη, Παρασκευή 2 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater.

    Τα early bird εισιτήρια κοστίζουν 25€, για το υπόλοιπο της προπώλησης η τιμή θα διαμορφωθεί στα 28€ και στο ταμείο των μαγαζιών τα εισιτήρια θα πωλούνται προς 30€.
    Σημεία προπώλησης: Όλα τα καταστήματα Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης, Αθηνόραμα.gr, και viva.gr. Τηλεφωνικά στο 11876.

    Εδώ θα βρείτε το event του pre-show party. 
    Και εδώ της συναυλίας στην Αθήνα.