Thursday, 18 May 2017 22:19

CHRIS CORNELL: Ανακοινώθηκαν τα αίτια του θανάτου του

Written by 
    CHRIS CORNELL: Ανακοινώθηκαν τα αίτια του θανάτου του

    Τα αίτια του θανάτου του Chris Cornell παρέμεναν αρχικά αδιευκρίνιστα.

    Σύμφωνα με τον Michael Woody, υπεύθυνο Τύπου του Αστυνομικού Τμήματος του Detroit, η αστυνομία δέχτηκε μια κλήση από έναν φίλο του τεράστιου frontman που τον βρήκε αναίσθητο στο πάτωμα του δωματίου του στο ξενοδοχείο MGM Grand Detroit όπου διανυκτέρευαν οι Soundgarden μετά από το χτεσινό τους live στην πόλη. Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν τον θάνατό του και ερευνούσαν και την περίπτωση της αυτοκτονίας.

    Παρ’ όλα αυτά, η σύζυγος του τραγουδιστή, Vicky Karayiannis, που παρείχε τις απαραίτητες πληροφορίες στον ιατροδικαστή για το ιστορικό του Chris Cornell, σε δήλωσή της στην ιστοσελίδα TMZ σήμερα το πρωί ήταν κατηγορηματική αναφέροντας ότι «ο Chris δεν ήταν σε καμία περίπτωση και με κανέναν τρόπο αυτοκτονικός, ούτε έδειχνε σημάδια κατάθλιψης».

    Τελικά, πριν από λίγο η έκθεση του ιατροδικαστή δημοσιεύτηκε και αναφέρει ως αίτιο του θανάτου του Chris Cornell την αυτοκτονία δι’ απαγχονισμού, όπως μας πληροφόρησε με σχετικό tweet το πρακτορείο Associated Press. Ο Chris Cornell, που έφυγε τόσο πρόωρα και αναπάντεχα, αφήνει πίσω του τρία παιδιά, την Lilian Jean, τον Christopher και τον Toni, ηλικίας 16, 12 και 11 ετών αντίστοιχα.