Monday, 22 May 2017 20:40

ROCKWAVE FESTIVAL: Ακόμα μία μπάντα στο billing της ελληνικής ημέρας

Written by 
    ROCKWAVE FESTIVAL: Ακόμα μία μπάντα στο billing της ελληνικής ημέρας

    Η πρώτη ημέρα του Rockwave Festival, την Παρασκευή 30 Ιουνίου, είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στην ελληνική Σκηνή.

    Δίπλα στο line-up φωτιά που αποτελείται από τους Rotting Christ, τους Nightstalker, τους 1000mods, τους Innerwish και τους Bazooka, προστέθηκε ένα ακόμα σχήμα. Ο λόγος για τους Godsleep, των οποίων το ντεμπούτο “Thousand Sons of Sleep” κυκλοφορεί από τα τέλη Μαΐου του 2015. Πάρτε εδώ μια γεύση από αυτό. Πολλά περισσότερα για το φετινό Rockwave και ιδιαίτερα την ελληνική ημέρα του, στο επόμενο τεύχος του Metal Hammer.

    Το εισιτήριο της πρώτης μέρας του Rockwave, κοστίζει 12€ στην πρώτη φάση της προπώλησης. Στη δεύτερη φάση της προπώλησης το εισιτήριο θα πωλείται προς 14€ ενώ στο ταμείο η τιμή θα διαμορφωθεί στα 16€.

    Οι κάτοχοι διημέρου εισιτηρίου για την 1η και 2η Ιουλίου δεν θα επιβαρυνθούν για την συγκεκριμένη ημέρα και μπορούν να την παρακολουθήσουν δωρεάν.

    Σημεία προπώλησης:

    Αθήνα:

    Ticket House (Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), τηλ.210 3608366)

    Θεσσαλονίκη:

    Musicland (Μητροπόλεως 102, τηλ. 2310 264880)

    Διαδικτυακά ή για αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:

    www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

    Υπενθυμίζουμε ότι την τρίτη ημέρα του Rockwave, την Κυριακή 2 Ιουλίου, στο σανίδι θα εμφανιστούν οι Evanescence, οι Gojira, οι Flogging Molly, οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Paradise Lost, οι Anathema, οι Epica ενώ τη Σκηνή θα εκπροσωπήσουν οι Poem και οι Tardive Dyskinesia.