Sunday, 28 May 2017 21:59

TONY IOMMI: Προσφέρει υποτροφία με το όνομά του σε μουσικό ινστιτούτο του Birmingham

Written by 
    TONY IOMMI: Προσφέρει υποτροφία με το όνομά του σε μουσικό ινστιτούτο του Birmingham

    Ακόμα μία κίνηση υποστήριξης προς την πόλη όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και γιγαντώθηκε μουσικά, πραγματοποίησε ο γίγαντας Tony Iommi.

    Πιο συγκεκριμένα, είναι ο ανάδοχος μιας νέας υποτροφίας που προσφέρει το British and Irish Modern Music Institute – Birmingham, ένα απ’ τα καλύτερα μουσικά κολλέγια της Μεγάλης Βρετανίας, με πάνω από 6 χιλιάδες φοιτητές σε συνεργασία με πολλά μεγάλα πανεπιστήμια.

    Η Tony Iommi BIMM Birmingham Scholarship ανέρχεται στο ποσό των 20.250 λιρών και προσφέρεται ως αναγνώριση του ταλέντου και της δημιουργικότητας του φοιτητή. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά σε ομιλία του ο διευθυντής του παραρτήματος του Birmingham, Dara Kilkenny: «Ο Tony Iommi συμφώνησε να δώσει το όνομά του σε μια υποτροφία αξίας 20.250 λιρών. Μπορεί να την λάβει ο οποιοσδήποτε από εσάς που βρίσκεστε σε αυτή την αίθουσα. Είναι ελεύθερη για όλους τους φοιτητές όλων των τμημάτων. Ο αιτών που θα την κερδίσει δεν θα πληρώσει δίδακτρα.»

    Ο ίδιος ο Riff Master απευθυνόμενος στους ανερχόμενους μουσικούς του ιδρύματος, δήλωσε: «Είναι υπέροχη ιδέα. Πιστεύω ότι πρέπει όλοι να δοκιμάσουν την τύχη τους με την αίτηση για την υποτροφία, και στη συνέχεια να δουλέψουν όσο πιο σκληρά μπορούν. Πρέπει να πιστεύετε σε αυτό που κάνετε και να το ακολουθήσετε ως το τέλος. Δουλέψτε σκληρά, αγαπήστε το και απολαύστε το

    Ύστερα από την ανακοίνωση, ο Tony Iommi παραχώρησε συνέντευξη στον καθηγητή του Ινστιτούτου, drummer των Orange Goblin και γνωστό fan των Black Sabbath, Chris Turner, σχετικά με την ζωή και την σπουδαία καριέρα του.