Friday, 09 June 2017 11:33

DAVID GILMOUR: LIVE AT POMPEII: Προβολή της ταινίας στα VILLAGE CINEMAS

Written by 
    DAVID GILMOUR: LIVE AT POMPEII: Προβολή της ταινίας στα VILLAGE CINEMAS

    Την προβολή μίας εκπληκτικής concert ταινίας θα πραγματοποιήσουν τα Village Cinemas.

    Ο λόγος για το “Live at Pompeii” του θεόρατου κιθαρίστα των Pink Floyd, David Gilmour σε σκηνοθεσία του Gavin Elder. Οι δύο συναυλίες που μαγνητοσκοπήθηκαν για την ταινία, πραγματοποιήθηκαν στις 7 και 8 Ιουλίου του 2016 στο Pompeii Amphitheatre στη σκιά του Βεζούβιου, στον επιβλητικό αρχαιολογικό χώρο της Πομπηίας, όπως και στο ομότιτλο, εμβληματικό και συγκλονιστικό “Live at Pompeii” των Pink Floyd, που γυρίστηκε το 1972 από τον Adrian Maben. Αναφορικά με τον χώρο, ο ίδιος ο David Gilmour δήλωσε: «Είναι ένα μαγικό μέρος. Όταν επέστρεψα στην Πομπηία, το θέαμα της αρένας και της σκηνής με συνεπήρε. Είναι ο τόπος των φαντασμάτων.»

    Το setlist συμπεριλαμβάνει πολλά κλασικά και αγαπημένα τραγούδια από την ολόχρυση πορεία των Pink Floyd καθώς και επιλογές από την προσωπική καριέρα του David Gilmour, μεταξύ αυτών και από το πρόσφατο “Rattle that Lock”. Η όλη εμπειρία ενισχύεται από την ικανότατη backing μπάντα του μουσικού, καθώς και από τα οπτικά εφέ και τους φωτισμούς που έχουν συνδυαστεί με τις πρωτοποριακές συναυλίες των Pink Floyd στα 70s.

    Η ταινία θα προβληθεί παγκοσμίως σε 2 χιλιάδες κινηματογράφους, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου. Στην Ελλάδα, οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στα Village Cinemas στο The Mall στο Μαρούσι, στο Village Shopping and More στον Ρέντη καθώς και στο Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, στις αίθουσες Dolby Atmos ώστε να εξασφαλιστεί η ιδανική οπτικοακουστική εμπειρία.

    Εισιτήρια μπορείτε να κλείσετε στην ιστοσελίδα των Village Cinemas καθώς και στο επίσημο site της ταινίας. Μέχρι την προβολή, θυμόμαστε κάτι από το αυθεντικό “Live at Pompeii” του 1972.