Wednesday, 12 July 2017 18:04

KING DIAMOND: Καλοσωρίζει τον νεογέννητο γιο του

Written by 
    KING DIAMOND: Καλοσωρίζει τον νεογέννητο γιο του

    Πατέρας ενός αγοριού έγινε πριν από λίγες μέρες ο τεράστιος King Diamond.

    Ο σπουδαίος frontman και η σύζυγός του, Livia Zita επέλεξαν το όνομα Byron ως φόρο τιμής στον David Byron των Uriah Heep που είναι ο αγαπημένος τραγουδιστής του Δανού.

    H Livia Zita που τραγουδά δεύτερες φωνές στη μπάντα του King Diamond εδώ και πολλά χρόνια, δεν θα μπορέσει, όπως είναι φυσικό να εμφανιστεί στα επερχόμενα live, και θα αντικατασταθεί από την εξαιρετική Ελληνίδα τραγουδίστρια Hel Pyre (μέλος των Afterblood και των Christfuck καθώς και συμπαρουσιάστρια της εκπομπής TV War του Mad και του Metal Hammer), που είχε εμφανιστεί στο πλάι του Βασιλιά στο show στην Mexico City στις 6 Μαΐου. Η Zita δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η Hel Pyre από τους Afterblood θα με αντικαταστήσει στα δεύτερα φωνητικά για μερικά shows μέχρι να μπορέσω να επιστρέψω στο σανίδι (μου λείπει πάρα πολύ!). Μην ανησυχείτε, όλα πηγαίνουν καλά και θα είμαι πίσω σύντομα!»

    Οι King Diamond πρόκειται να εμφανιστούν στο Psycho Las Vegas 2017 που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 ως τις 20 Αυγούστου, παίζοντας το μυθικό “Abigail” στην ολότητά του. Στο Metal Hammer Ιουλίου που κυκλοφορεί, συνομιλούμε με τον ίδιο τον King Diamond σε μια αναλυτική συνέντευξη όπου μας εξιστορεί όλο το παρασκήνιο πίσω από την ηχογράφηση αυτού του συγκλονιστικού album.