Friday, 28 July 2017 18:03

FIREWIND/RAGE: Live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Written by 
    FIREWIND/RAGE: Live σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

    Ένα πολύ ενδιαφέρον συναυλιακό πακέτο θα περάσει από τη χώρα μας τον Δεκέμβριο.

    Πιο συγκεκριμένα, οι Firewind του εξαιρετικού Gus G. με το πολύ καλό φετινό “Immortals” στις αποσκευές τους, και οι Γερμανοί ήρωες Rage που σήμερα κυκλοφορούν το “Seasons of the Black”, θα εμφανιστούν στη Θεσσαλονίκη και το Principal Club Theater την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, και στην Αθήνα και το Gagarin 205 την επομένη, Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, στα πλαίσια της κοινής τους περιοδείας “Immortals over Europe Tour”. Οι δύο μπάντες θα δώσουν co-headline shows παίζοντας για τον ίδιο αριθμό λεπτών και θα πλαισιωθούν από special guests που αναμένεται να ανακοινωθούν.

    Η τιμή των εισιτηρίων έχει διαμορφωθεί ως εξής και για τις δύο βραδιές: 15 ευρώ (early bird), 17 ευρώ (λοιπή προπώληση), 20 ευρώ (ταμείο)

    Σημεία προπώλησης:

    Αθήνα: SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης, MediaMarkt. Ηλεκτρονικά: viva.gr
    Θεσσαλονίκη: Café Bar Διώροφον, Musicland, Alone Metal Store, Dizzy Dolls. Καβάλα: Nemesis guitar school. Ηλεκτρονικά: 123tickets.gr

    Στα Facebook events για Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα βρείτε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Αθήνα):

    Οι Firewind και οι Rage μαζί στο Gagarin 205!

    Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, οι οπαδοί της metal μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εντυπωσιακό double-bill: οι Firewind και οι Rage θα βρεθούν μαζί στη σκηνή του Gagarin 205 στα πλαίσια της “Immortals Over Greece Tour”! Η συναυλία θα λειτουργήσει ως αφετηρία της “Immortals Over Europe Tour” που θα περιοδεύσει στην Ευρώπη το 2018.

    Τα δύο συγκροτήματα θα παίξουν full shows, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για τα setlists τους αλλά και για το υπόλοιπο line-up της συναυλίας.

    Οι Firewind του κορυφαίου Gus G, μετά από δισκογραφική απουσία πέντε ετών, επέστρεψαν φέτος με το “Immortals”, τον όγδοο δίσκο της καριέρας τους. Η υποδοχή από το κοινό (ο δίσκος βρέθηκε σε υψηλές θέσεις των charts τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό) και οι εξαιρετικές κριτικές απέδειξαν ότι βρίσκονται το συγκρότημα βρίσκεται στην κορυφή της δημιουργικότητάς του και είναι έτοιμο για ακόμα πιο μεγάλα πράγματα.

    Oι Rage έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο γερμανικό metal, όντας μια από τις μπάντες που ήταν εκεί από το ξεκίνημα του είδους, στα “θρυλικά” 80ς. Σήμερα, τρεις δεκαετίες μετά, με πάνω από 20 δίσκους και 5.000.000 πωλήσεις στο ενεργητικό τους, το συγκρότημα του Peavy Wagner είναι ένα σημείο αναφοράς για τους απανταχού “μεταλλάδες”. Η δε σχέση τους με το ελληνικό κοινό είναι δεδομένη, κάτι που επιβεβαιώνεται απο τις πολλές επισκέψεις τους στη χώρα μας. Τους προσεχείς μήνες οι Rage θα κυκλοφορήσουν τον νέο δίσκο τους “Seasons Of The Black”, έναν δίσκο που θα κινείται κοντά στον “ιστορικό” ήχο τους.

    Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Θεσσαλονίκη):

    Μetal Holocaust!

    Το Rock Overdose παρουσιάζει μία εκρηκτική βραδιά την οποία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Έλληνες οπαδοί του heavy metal, με τον συνδυασμό των "δικών" μας Firewind και των πάντα αγαπητών στη χώρα μας Γερμανών Rage!

    Το συγκεκριμένο πακέτο που θα περιοδεύσει το 2018 σε αρκετές χώρες της Ευρώπης θα κάνει την πρεμιέρα του στην Ελλάδα και τα δύο συγκροτήματα υπόσχονται ένα φοβερό θέαμα που θα κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο μέχρι το τέλος!

    Oι Firewind επιστρέφουν στις συναυλιακές σκηνές μετά από διάλειμμα πέντε ετών με το φοβερό νέο τους άλμπουμ ''Immortals''. Το άλμπουμ έλαβε διθυραμβικές κριτικές σε τέτοιο βαθμό, που πολλοί μιλάνε για τον κορυφαίο δίσκο της καριέρας τους, ενώ έφτασε και στο νούμερο 2 των charts στη χώρα μας, όπως και στο εξωτερικό , δείγμα ότι έλειψαν πολύ στον κόσμο και υπήρχε ανάγκη για νέο υλικό που θα σβήσει τη δίψα των οπαδών. Με γεμάτες τις μπαταρίες τους και με ισχυρό κίνητρο όσο ποτέ να βγουν και να δείξουν πόσο φοβερά λειτουργούν τα νέα κομμάτια σε συνδυασμό με τα παλιότερα, οι Firewind θα παρουσιάσουν για άλλη μία φορά ένα χορταστικό σόου που θα περιλαμβάνει όλα τα κλασσικά αγαπημένα κομμάτια τους και με τη στρατιά των οπαδών τους ολοένα να μεγαλώνει, είναι βέβαιο ότι οι συγκεκριμένες εμφανίσεις θα φέρουν ακόμα περισσότερο κόσμο στο πλάι τους.

    Oι Rage από την άλλη είναι ένα συγκρότημα που πάντα είχε ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα και όχι μόνο λόγω της παρουσίας των συμπατριωτών μας Χρήστου και Σπύρου Ευθυμιάδη στο παρελθόν. Πάντα ερχόντουσαν στη χώρα μας σε κάθε δυνατή ευκαιρία και πάντα έδειχναν την αγάπη τους για τους Έλληνες οπαδούς, διαφημίζοντας τους μάλιστα πολλάκις και στο εξωτερικό. Με το νέο τους δίσκο ''Seasons Of The Black'' να είναι στα σκαριά και με όσους το έχουν ακούσει να έχουν κάνει διθυραμβικές κριτικές (όπως και για το προηγούμενο ''The Devil Strikes Again'' ή αλλιώς το 2ο ''Black In Mind'' όπως χαρακτηρίστηκε), οι Rage που τα τελευταία χρόνια κερδίζουν ξανά τους παλιούς τους οπαδούς, επιστρέφοντας στον παλιό γνώριμο ήχο και μακριά από τα τεχνικά/προοδευτικά στοιχεία που είχαν εισάγει στις αρχές των '00s, θα παρουσιάσουν ένα κράμα νεότερων κομματιών και παλιότερων ύμνων. Ο ηγέτης Peavy για άλλη μία φορά αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό με την επιβλητική του παρουσία.

    To όλο πακέτο αναμένεται άκρως χορταστικό, καθώς η περιοδεία θα είναι co-headline και τα 2 συγκροτήματα θα παίξουν πλήρες σετ, σίγουρα μία συναυλία που θα κρατήσει συνολικά πάνω από 3 ώρες και που οι οπαδοί θα ακούσουν κομμάτια που έχουν αγαπήσει μέσα στα χρόνια, όπως και νέες προσθήκες στον ποιοτικό κατάλογο των δύο γκρουπ. Η ορμή των Firewind μετά από 5 χρόνια απουσίας συναντάει την κληρονομιά των Rage οι οποίοι κυκλοφορούν προσεχώς τον 21ο δίσκο τους (!!!), σε μία σύζευξη καυτού μετάλλου η οποία σε συνδυασμό με την πολύ χαμηλή τιμή, κάνει την παρουσία των οπαδών στη συγκεκριμένη συναυλία άκρως απαραίτητη. Mάλιστα το Ελληνικό κοινό θα ακούσει για πρώτη φορά τα νέα κομμάτια των Firewind, ενώ και οι Rage έρχονται πάλι με νέο δίσκο, όπως και προ 2 ετών, και όπως κάνανε σχεδόν πάντα στον ερχομό τους στη χώρα μας, σε αντίθεση με άλλα συγκροτήματα.

    Στο πακέτο θα προστεθεί σύντομα αγαπητό στους Έλληνες οπαδούς συγκρότημα, μείνετε συντονισμένοι για την ανακοίνωση