Saturday, 02 September 2017 01:37

MOTHER OF MILLIONS: Πληροφορίες για τον νέο δίσκο (teaser)

Written by 
    MOTHER OF MILLIONS: Πληροφορίες για τον νέο δίσκο (teaser)

    Οι Αθηναίοι proggers, Mother of Millions επιστρέφουν με το δεύτερο full length album τους ύστερα από το εξαιρετικό ντεμπούτο “Human” του 2014.

    Το album έχει τον τίτλο “Sigma” και θα κυκλοφορήσει από την Σουηδική δισκογραφική εταιρία ViciSolum Productions με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας η μπάντα. Η ημερομηνία κυκλοφορίας θα ανακοινωθεί σύντομα.

    Το album είναι ξανά ενιαίας θεματολογίας και η μπάντα σχολίασε χαρακτηριστικά: «Tο 18ο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου, το αρχικό της λέξης «σιωπή», το παγκόσμιο σύμβολο του αθροίσματος, είναι κάποια από τα συστατικά στοιχεία της θεματικής μας αυτή τη φορά.»
    Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα πρώτο teaser.

    Το “Sigma” ηχογραφήθηκε στα Universe217 Studios. Η μίξη έγινε από τον Έκτορα Τσολάκη (Mahakala, Need, Poem κ.α.) και το mastering από τον Steve Lado (Tardive Dyskinesia, Poem, Still Falling κ.α.). Το εξώφυλλο είναι έργο του Παναγιώτη Τσαλαβρέττα.

    Track listing:

    01. Emerge
    02. Shine
    03. Silence
    04. Rome
    05. Their Passage, The Light
    06. Collision
    07. The Rapture
    08. Spiral
    09. Sigma

    Εδώ θυμόμαστε κάτι από το “Human” καθώς και τη διασκευή τους στο “Children of the Grave/Embryo” από το “Master of Reality” του 1971 των Πατέρων Black Sabbath, όπως συμπεριλήφθηκε στο CD “Lords of this World – A Tribute to Black Sabbath” που συνόδευε το τεύχος Απριλίου 2017 του Metal Hammer, το οποίο ήταν εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στους Αιωνόβιους Τιτάνες.