Friday, 08 September 2017 18:50

CANNIBAL CORPSE: Νέος δίσκος τον Νοέμβριο

Written by 
    CANNIBAL CORPSE: Νέος δίσκος τον Νοέμβριο

    Τρία χρόνια έχουν περάσει από το “A Skeletal Domain” των Φλοριδιανών deathsters, Cannibal Corpse.

    Ο διάδοχός του έχει τίτλο “Red Before Black” και θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου μέσω της Metal Blade. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στο Saint Petersburg της Florida και τα Mana Recording Studios με παραγωγό και ηχολήπτη τον Erik Rutan ο οποίος έχει δουλέψει ξανά με τη μπάντα στα “Kill”, “Evisceration Plague” και “Torture” (2006, 2009 και 2012 αντίστοιχα).

    Ο μπασίστας των Cannibal Corpse, Alex Webster δήλωσε για τον ήχο του δίσκου: «Πάντα προσπαθούμε να γράφουμε επιθετική μουσική αλλά στον νέο δίσκο δεν υπάρχει το εσκεμμένο ραφινάρισμα που υπήρχε στο “A Skeletal Domain”. Το “Red Before Black” είναι το ίδιο καλά εκτελεσμένο με οτιδήποτε έχουμε κάνει στο παρελθόν και έχει μια ωμότητα που δεν υπήρχε για χρόνια στον ήχο μας.»

    Ο drummer, Paul Mazurkiewicz προσέθεσε: «Δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά για να γράψουμε αυτά τα τραγούδια, για να τα προβάρουμε και να τα φτάσουμε στο σημείο που θα ήμαστε ικανοποιημένοι. Είναι, όπως είπε και ο Alex, το πιο ωμό μουσικά album που έχουμε κάνει όμως ταυτόχρονα είναι το πιο εστιασμένο, το πιο σφιχτοδεμένο και το πιο εύληπτο.»

    Track listing:

    01. Only One Will Die
    02. Red Before Black
    03. Code of the Slashers
    04. Shedding My Human Skin
    05. Remaimed
    06. Firestorm Vengeance
    07. Heads Shoveled Off
    08. Corpus Delicti
    09. Scavenger Consuming Death
    10. In the Midst of Ruin
    11. Destroyed Without a Trace
    12. Hideous Ichor

    Μέχρι να ακούσουμε κάτι από το “Red Before Black”, θυμόμαστε κάτι από το “A Skeletal Domain”, με το video clip του “Kill or Become”.