Monday, 11 September 2017 20:06

DECAPITATED: Ύποπτοι για απαγωγή - Τί δήλωσε ο δικηγόρος τους

Written by 
    DECAPITATED: Ύποπτοι για απαγωγή - Τί δήλωσε ο δικηγόρος τους

    Και τα τέσσερα μέλη της πολωνικής μπάντας Decapitated, συνελήφθησαν το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στην Καλιφόρνια, ως ύποπτοι για απαγωγή μίας γυναίκας.

    Υποστηρίζεται πως η γυναίκα απήχθη μετά τη συναυλία της 31ης Αυγούστου. Την επόμενη μέρα, η ίδια ανέφερε στην αστυνομία την υποτιθέμενη απαγωγή. Το συγκρότημα είχε μοιραστεί τη σκηνή με τους Thy Art is Murder στο πλαίσιο της περιοδείας τους "Double Homicide". Σύμφωνα με τις Αρχές, φαίνεται πως η γυναίκα βρίσκονταν στο χώρο του live.

    Όλα τα μέλη των Decapitated συνελήφθησαν αμέσως μετά το show τους. Προς το παρόν βρίσκονται στις φυλακές του Λος Άντζελες και περιμένουν την έκδοσή τους. Σύμφωνα με τις Αρχές, υπάρχει το ενδεχόμενο επιπλέον κατηγοριών. Η υπόθεση βρίσκεται ακόμη υπό έρευνα.

    Ο δικηγόρος Steve Graham, δήλωσε πως το συγκρότημα τον προσέλαβε την Πέμπτη, όταν έμαθε για την έρευνα.

    «Υπάρχει και άλλη πλευρά στην υπόθεση. Έχουμε μάρτυρες που μπορούν να καταθέσουν και να επιβεβαιώσουν ότι η κατήγορος ήθελε να δει τη μπάντα με δική της θέληση και έφυγε κάτω από καλές συνθήκες».

    Επιπλέον αποκάλυψε πως οι Decapitated δήλωσαν πρόθυμοι να παραδοθούν αλλά δεν έλαβαν ποτέ απάντηση: «Ξεκαθάρισα αμέσως πως θα φέρω τα παιδιά εγκαίρως και ότι είναι έτοιμοι να συνεργαστούν».

    Λόγω των περιπετειών του συγκροτήματος, οι δύο επόμενες συναυλίες τους ακυρώθηκαν.

    Υπενθυμίζουμε, πως το συγκρότημα θα επισκεφθεί τη χώρα μας τον Ιανουάριο για δύο συναυλίες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μαζί με τους Kreator και τους Γάλλους Dagoba.