Thursday, 28 September 2017 08:38

SATYRICON: Παρακολουθήστε ολόκληρο το release show του νέου δίσκου (video)

Written by 
    SATYRICON: Παρακολουθήστε ολόκληρο το release show του νέου δίσκου (video)

    Εδώ και περίπου μια εβδομάδα κυκλοφορεί το νέο album των Satyricon με τίτλο “Death Calleth Upon Deep” μέσω της Napalm Records.

    Την ίδια μέρα, έδωσαν μια συναυλία-release show στο μαγαζί Barcode που βρίσκεται στην οροφή του κτιρίου KLP στο Oslo, παρουσιάζοντας τον δίσκο στην ολότητά του, μεταδίδοντάς την μάλιστα ζωντανά από τη σελίδα τους στο Facebook.

    Ο τραγουδιστής της μπάντας, Sigurd “Satyr” Wongraven δήλωσε: «Πάντα με ιντρίγκαρε η συναυλία των Beatles στην οροφή του κτιρίου της Apple στο Λονδίνο το 1969 και είναι μεγάλο προνόμιο να μπορούμε να κάνουμε κάτι τέτοιο κι εμείς, ειδικά στην πόλη μας. Επειδή θέλουμε να γιορτάσουμε την κυκλοφορία του “Deep Calleth Upon Deep” δεν θέλουμε να αποκλείσουμε όσους δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας εκείνο το βράδυ, επομένως χαίρομαι που υπάρχει streaming παγκοσμίως. Παίζουμε ολόκληρο τον δίσκο και το κάνουμε με στιλ!»

    Ο δίσκος ηχογραφήθηκε στις αρχές του 2017 στο Oslo της Νορβηγίας και το Vancouver του Καναδά με τον Mike Fraser (που έχει συνεργαστεί με τη μπάντα για το “Now, Diabolical” του 2006) να είναι υπεύθυνος για τη μίξη. Το artwork είναι ένας πίνακας του 1898 από τον Edvard Munch, πιθανότατα τον κορυφαίο ζωγράφο της Νορβηγίας.

    Track listing:

    01. Midnight Serpent
    02. Blood Cracks Open The Ground
    03. To Your Brethren In The Dark
    04. Deep Calleth Upon Deep
    05. The Ghost Of Rome
    06. Dissonant
    07. Black Wings And Withering Gloom
    08. Burial Rite

    Εδώ και τα δύο τραγούδια που έχουν δημοσιευτεί, το ομότιτλο και το “To Your Brethren in the Dark”.