Thursday, 28 September 2017 14:25

KREATOR: Ανακοίνωσαν τους αντικαταστάτες των Decapitated για την περιοδεία που αφορά και την Ελλάδα

Written by 
  KREATOR: Ανακοίνωσαν τους αντικαταστάτες των Decapitated για την περιοδεία που αφορά και την Ελλάδα

  Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού, Kreator, του σπουδαίου Mille Petrozza, επιστρέφουν στις αρχές της νέας χρονιάς στη χώρα μας.

  Πιο συγκεκριμένα, οι Γερμανοί thrash θρύλοι θα εμφανιστούν στη Θεσσαλονίκη και το Principal Club Theater το Σάββατο 20 Ιανουαρίου και στην Αθήνα και το Piraeus 117 Academy την επομένη, Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στα πλαίσια της περιοδείας για το πολύ καλό “Gods of Violence”.

  Μαζί τους, στη θέση των Decapitated, θα είναι οι Vader. Τις δύο βραδιές θα ανοίξουν οι Γάλλοι Dagoba που κινούνται σε groove/industrial δρόμους. Η ώρα έναρξης και των δύο shows έχει οριστεί για τις 19:30.

  Τιμή εισιτηρίου: 25 ευρώ (τα πρώτα 200 εισιτήρια) - 28 ευρώ (λοιπή προπώληση) – 30 ευρώ (ταμείο)

  Προπώληση Εισιτηρίων:

  Θεσσαλονίκη

  Ticket House / Musicland - Rover - Café Bar Διώροφον
  Διαδικτυακά: www.viva.gr

  Αθήνα

  Ticket House - Metal Era - No Remorse Records - Reload Stores - Cinema Libre - Monsterville - Uncle Chronis Tattoo
  Διαδικτυακά: www.123tickets.gr

  Στο event των συναυλιών στο Facebook θα βρείτε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

  Δελτίο Τύπου

  Gods Of Violence European Tour 2018

  KREATOR (Germany)

  + DAGOBA (France)

  Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 - Principal Club Theater @ Fix

  Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 - Piraeus 117 Academy

  “Thrash Gods”

  Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι Γερμανοί thrashers KREATOR, συγκαταλέγονται στην πεντάδα των all-time αγαπημένων συγκροτημάτων του Ελληνικού κοινού. Δεν είναι τυχαίο ότι με 14 άλμπουμ έχουν έρθει στη χώρα μας 13 φορές για συναυλίες, τις περισσότερες φορές και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη και σε όλες ανεξαιρέτως γνώρισαν την αποθέωση από το κοινό.

  Ο ηγέτης, κιθαρίστας, τραγουδιστής και βασικός συνθέτης, Mille Petrozza, είναι φανατικός φίλος της Ελλάδας και φροντίζει να το αποδεικνύει συνεχώς, έχοντας γυρίσει το video clip του “Betrayer” στο Ηρώδειο και στο Ρόδον Club, βάζοντας μπόλικο οπτικό υλικό από τις πορείες και τα επεισόδια που είχαν γίνει στην Αθήνα στο video clip του “Civilization Collapse” και το πρόσφατο άλμπουμ τους, το “Gods Of Violence”, είναι ουσιαστικά αφιερωμένο στην Ελληνική μυθολογία, τουλάχιστον κατά ένα μεγάλο μέρος του.

  Η μεγάλη επιτυχία των KREATOR, συνοψίζεται στο γεγονός ότι είναι ένα από τα ελάχιστα, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού, σχήματα στον χώρο του metal, που έχουν κατορθώσει να έχουν πολύ μεγάλη επιτυχία σε δύο γενιές metalheads. Είναι πάρα πολύ λίγες οι περιπτώσεις συγκροτημάτων που δημιουργήθηκαν και -γιατί όχι- μεγαλούργησαν στα 80’s ή στα early 90’s και έχουν καταφέρει να έχουν τόσο δημοφιλή τραγούδια, τα οποία τα έχουν κυκλοφορήσει την τελευταία δεκαπενταετία. Δηλαδή εκτός από τα “Flag Of Hate”, “Pleasure To Kill”, “Betrayer”, “Tormentor”, “Coma Of Souls” ή το “People Of The Lie”, ο κόσμος περιμένει με την ίδια αδημονία τα “Enemy Of God”, “Violent Revolution”, “Phobia”, “Hordes Of Chaos” ή το “Phantom Antichrist”.

  Έχοντας βγάλει και κυκλοφορήσει άλμπουμ - ορόσημα του thrash metal, όπως τα “Pleasure To Kill”, “Extreme Aggression” και το “Coma Of Souls”, πειραματίστηκαν με το industrial και το gothic, στα “Outcast” και “Endorama” και επέστρεψαν πολύ δυναμικά στις ρίζες τους, το 2001 με το “Violent Revolution” και τον κιθαρίστα των Φιλανδών WALTARI, Sami Yli-Sirnio, στην σύνθεσή τους. Έκτοτε, οι KREATOR γιγαντώνονταν άλμπουμ με το άλμπουμ και αποκτούσαν ακόμα μεγαλύτερο status όσο περνούσαν τα χρόνια, με αποκορύφωμα -ίσως- το γεγονός ότι με το πρόσφατο άλμπουμ τους, “Gods Of Violence”, έφτασαν μέχρι την κορυφή των Γερμανικών charts, κάτι παντελώς αδιανόητο μερικά χρόνια πριν.

  Κάθε συναυλία των KREATOR είναι λαϊκό προσκύνημα και το setlist τους, ικανοποιεί κάθε φανατικό οπαδό τους. Πόσο μάλλον όταν μαζί με τους KREATOR, θα εμφανιστoυν ι οι Γάλλοι modern metallers DAGOBA.

  Τις συναυλίες θα ανοίξουν οι Γάλλοι DAGOBA, που επισκέπτονται για πρώτη φορά την χώρα μας και αισίως κυκλοφορούν το έβδομο άλμπουμ τους, με τίτλο “Black Nova”, μέσα στο φθινόπωρο, από την νέα εταιρία με την οποία υπέγραψαν πρόσφατα, την Γερμανική Century Media, έχοντας δημιουργήσει αρκετό “θόρυβο” γύρω από το όνομά τους, με το modern groove metal τους.

  Ως συνήθως, το “πακέτο” που συνοδεύει τους KREATOR είναι ιδιαίτερα ελκυστικό και σε συνδυασμό με το πρόσφατο και εξαιρετικό στούντιο άλμπουμ τους, “Gods Of Violence”, καθιστά τις εκ νέου εμφανίσεις τους στην χώρα μας, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, απολύτως ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ!!! Αν μη τι άλλο, το 2018 θα ξεκινήσει με πολύ δυναμικό τρόπο…

  Ώρα έναρξης: 19:30 - Τιμή εισιτηρίου: 25 Ευρώ (Τα πρώτα 200 εισιτήρια) - 28 Ευρώ (Λοιπή προπώληση) - 30 Ευρώ (Ταμείο)

  Προπώληση Εισιτηρίων ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  Ticket House / Musicland - Rover - Café Bar Διώροφον

  ON-LINE: www.viva.gr

  Προπώληση Εισιτηρίων ΑΘΗΝΑ

  Ticket House - Metal Era - No Remorse Records - Reload Stores - Cinema Libre - Monsterville - Uncle Chronis Tattoo

  ON-LINE: www.123tickets.gr