Sunday, 08 October 2017 19:01

IN MEMORY (a tribute to the dead)/STYGIAN OATH: Ζωντανά στη Θεσσαλονίκη

Written by 
    IN MEMORY (a tribute to the dead)/STYGIAN OATH: Ζωντανά στη Θεσσαλονίκη

    Μια βραδιά αφιερωμένη στους μουσικούς που έχουν φύγει από κοντά μας θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

    Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, στο σανίδι του Eightball Club (Πίνδου 1, Λαδάδικα) οι In Memory, μια μπάντα διασκευών σε τραγούδια σπουδαίων εκπροσώπων της μουσικής που παρακολουθούμε και που δεν βρίσκονται πια εν ζωή, θα παρουσιάσει ένα εκτενές setlist διάρκειας τουλάχιστον 2.5 ωρών καλύπτοντας μεγάλο φάσμα ιδιωμάτων και καλλιτεχνών. Μαζί τους θα βρίσκονται οι heavy metallers Stygian Oath που ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους EP.

    Το εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ με μπύρα και η προπώληση γίνεται στο Bolivar Rock Café Bar (Πλατεία Ναυαρίνου 3). Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00.

    Εδώ και το Facebook event της βραδιάς για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

    Οι In Memory... είναι ενα project που δημιουργήθηκε για να τιμήσει την μνήμη νεκρών μουσικών.

    A Tribute to the Dead.

    Η μπάντα δημιουργήθηκε στην Θεσσαλονίκη και αποτελείται από μέλη συγκροτημάτων της πόλης, όπως οι Astral Crossing, Madrake, Until Rain, The Sabbath Stones - A Black Sabbath Tribute κτλ.

    Οι In Memory... είναι:
    Cons Marg - vocals
    Dimitris Gkoutziamanis - guitars
    Δημητρης Δινας (Dinas Dimitris) - bass
    Vaggelis Kanavitsados - drums
    Mimis Kanavi - guitars

    Τα ονόματα μουσικών που περιλαμβάνει η λίστα και η διαφορετικότητα ειδών που καλύπτει, είναι τα στοιχεία που κάνουν τους In Memory... να ξεχωρίζουν απο μια απλή "διασκευομπάντα", πράγμα που κάνει ενδιαφέρουσα την μετάβαση από R.J. Dio & Randy Rhoads, σε Peter Steele & Quorthon, και από Criss Oliva & Midnight σε Chuck Schuldiner & Dimebag Darell...

    Οι Stygian Oath σχηματιστήκαν στη Θεσσαλονίκη το 2015 και παίζουν κλασσικό Heavy Metal. Από τo 2016 συμμετεχουν σε live με συγκροτηματα της εγχώριας σκηνής, ενώ το Μάιο του '17, ανοίξαν τη συναυλία των Οmen στη Θεσσαλονίκη. Tην άνοιξη του 2017 ολοκληρώσανε την ηχογράφηση του πρώτου τους ΕΡ το οποίο περιέχει 6 κομμάτια, το οποίο ελπίζουν να κυκλοφορήσει σύντομα.

    Οι Stygian Oath είναι:
    Haris Vavaal - guitars
    Akis Daflis - vocals
    Πάνος Τσαρτσάλης - bass
    Randolph Carter - drums