Tuesday, 24 October 2017 19:24

BOBBY LIEBLING: Ποινή φυλάκισης για τον τραγουδιστή των PENTAGRAM

Written by 
    BOBBY LIEBLING: Ποινή φυλάκισης για τον τραγουδιστή των PENTAGRAM

    Φέτος τον Μάιο, ο Bobby Liebling απασχόλησε την επικαιρότητα για εξω-μουσικούς λόγους.

    Πιο συγκεκριμένα, αποχώρησε από την περιοδεία των Pentagram (που θα τους έφερνε και στα μέρη μας, στις 11 Ιουλίου, στο An Club), με τον κιθαρίστα Victor Griffin να αναλαμβάνει τα φωνητικά.

    Η αρχική υπόθεση ήταν η εισαγωγή του σε κέντρο αποτοξίνωσης, όμως η πραγματική αιτία ήταν 4 κατηγορίες εις βάρος του, για επίθεση πρώτου βαθμού και σωματική βλάβη προς ευάλωτο ενήλικα, που είναι μέλος της οικογένειας Liebling. Σύμφωνα, μάλιστα με το συνδυασμό στοιχείων (τα περισσότερα εκ των οποίων προέρχονται από τις δηλώσεις του πρώην drummer των Pentagram, Gary Isom), το θύμα είναι η 87χρονη μητέρα του τραγουδιστή, Dane Liebling, καθώς ο ίδιος ζει στο υπόγειο των υπέργηρων γονέων του καθώς τον φροντίζουν λόγω της κακής κατάστασης της υγείας του.

    Ύστερα από τη σύλληψή του στις 10 Απριλίου, παρέμεινε προφυλακισμένος σε φυλακή της πολιτείας Maryland, μέχρι την δίκη.

    Η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε στις αρχές του μήνα, και η ετυμηγορία ήταν η ποινή φυλάκισης ύψους 18 μηνών στον Bobby Liebling, στις φυλακές της κομητείας Montgomery. Ύστερα από την αποφυλάκισή του, θα ακολουθήση μια περίοδος τριετούς παρακολούθησης.

    Παρακάτω, μπορείτε να δείτε και το δικαστικό έγγραφο που δημοσιεύτηκε στα πρακτικά της πολιτείας Maryland, και αναφέρει επακριβώς την ποινή που επιβλήθηκε στον Bobby Liebling.