Thursday, 26 October 2017 04:45

SEPULTURA: Προβολή της ταινίας “ENDURANCE” στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

Written by 
    SEPULTURA: Προβολή της ταινίας “ENDURANCE” στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση

    Από τις 4 ως τις 7 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση το κινηματογραφικό φεστιβάλ In-Edit που ασχολείται με μουσικά ντοκιμαντέρ.

    Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, στις 22:00, θα προβληθεί στη μικρή σκηνή του φεστιβάλ το ντοκιμαντέρ “Endurance” σε σκηνοθεσία του Otavio Juliano. Η διάρκειας 100 λεπτών ταινία ερευνά σε βάθος τα 30 και πλέον χρόνια που οι τιτάνες Βραζιλιάνοι Sepultura απασχολούν τον metal χώρο. Εκτός από την αναλυτική παρουσίαση της ιστορίας της μπάντας από τα δειλά πρώτα τους βήματα, ως την παγκόσμια καταξίωση με δίσκους-ορόσημα όπως το “Beaneath the Remains” και το “Arise”, το “Endurance” φιλοξενεί συνεντεύξεις από σπουδαίους συγχρόνους τους όπως ο Lars Ulrich των Metallica και ο Scott Ian των Anthrax καθώς και καλλιτέχνες που επηρεάστηκαν από τους Sepultura όπως ο Corey Taylor των Slipknot.

    Τιμή εισιτηρίου: 6 ευρώ (κανονικό), 10 ευρώ (1+1 για δύο ταινίες ημέρας), 4 ευρώ (μειωμένο, φίλος, παρέα 5+ άτομα, ανεργίας, ΑΜΕΑ και συνοδός ΑΜΕΑ)

    Στο event του φεστιβάλ στο Facebook θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες όπως το αναλυτικό πρόγραμμα της υπόλοιπης μέρας, καθώς και γενικότερα του τετραημέρου. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του φεστιβάλ, το αντίστοιχο του “Endurance” και να θυμηθείτε στιγμές από τη μνημειώδη καριέρα των Seps.