Friday, 10 November 2017 19:21

BLACK SABBATH: “N.I.B.” (νέο live video)

Written by 
    BLACK SABBATH: “N.I.B.” (νέο live video)

    Όπως έχει ανακοινωθεί, στις 17 Νοεμβρίου, κυκλοφορεί το “The End” των Black Sabbath, που αποτυπώνει το φινάλε της πορείας των θεόρατων Black Sabbath.

    Το “The End”, είναι η καταγραφή της τελευταίας συναυλίας των τεράστιων Sabs, στις 4 Φεβρουαρίου στο Birmingham την πόλη καταγωγής και των τεσσάρων μελών της αυθεντικής σύνθεσης. Πέρα από το live, η κυκλοφορία συμπληρώνεται από πέντε πρόσθετες live in the studio ηχογραφήσεις κλασικών και αγαπημένων τραγουδιών των Πατέρων όλου του heavy metal οικοδομήματος, που πραγματοποιήθηκαν στα Angelic Studios, λίγες ημέρες μετά από το live.

    Εδώ παρακολουθούμε την εκτέλεση του ύμνου, “N.I.B.”, και παρακάτω θυμόμαστε το encore με το “Paranoid”, που ήταν το πρώτο δείγμα από το live CD-LP/DVD.

    Την ημέρα της κυκλοφορίας του “The End”, το Remedy Live Club θα παρουσιάσει την ταινία, κληρώνοντας ως δώρο 2 DVDs. Μετά από την παρουσίαση θα βρεθεί πίσω από τα decks ο Κώστας Χρονόπουλος του Metal Hammer. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30 και η είσοδος είναι ελεύθερη. Στο Facebook event θα βρείτε οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία.