Wednesday, 15 November 2017 20:18

IRON MAIDEN: Δείτε ολόκληρο το “The Book of Souls: Live Chapter” (video)

Written by 
    IRON MAIDEN: Δείτε ολόκληρο το “The Book of Souls: Live Chapter” (video)

    Πριν από λίγες ημέρες, οι Iron Maiden μετέδωσαν ζωντανά στο κανάλι τους στο YouTube τη video έκδοση του επερχόμενου live δίσκου του “The Book of Souls: Live Chapter” που κυκλοφορεί μεθαύριο, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου.

    Στην παρακάτω playlist μπορείτε να παρακολουθήσετε το video στην ολότητά του. Η εν λόγω έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο για download και δεν θα κυκλοφορήσει σε φυσική μορφή.

    Το εν λόγω streaming, ήρθε να συμπληρώσει την ανακοίνωση-βόμβα της Δευτέρας για την επιστροφή των Iron Maiden στη χώρα μας, μετά από απουσία 7 ετών. Πιο συγκεκριμένα, οι αγαπημένοι Βρετανοί θα βρεθούν την Παρασκευή 20 Ιουλίου στο Rockwave Festival που θα διεξαχθεί όπως κάθε χρόνο στο Terra Vibe. Περισσότερες πληροφορίες αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

    Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι το Metal Hammer Νοεμβρίου που κυκλοφορεί κινείται σε ρυθμούς Iron Maiden, καθώς ο εμβληματικός frontman Bruce Dickinson κοσμεί το εξώφυλλο. Στις σελίδες του εντύπου, θα βρείτε ένα χορταστικό 20σέλιδο αφιέρωμα στον σπουδαίο τραγουδιστή με βασική αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του, “What Does this Button Do?”. Σε αυτό, περιγράφουμε την εμπειρία μας από την παρουσίαση του βιβλίου στο Λονδίνο, παρουσιάζουμε εκτενώς όλους τους δίσκους στους οποίους συμμετέχει τόσο ως solo καλλιτέχνης όσο και ως μέλος των Iron Maiden και των Samson, ενώ εμβαθύνουμε και στον Άνθρωπο Bruce Dickinson, εξετάζοντας τα παιδικά του χρόνια καθώς και τις αναρίθμητες ασχολίες του που ξεκινούν από το ραδιόφωνο και την ξιφασκία και φτάνουν στη ζυθοποιία και το πιλοτάρισμα αεροπλάνων.