Friday, 17 November 2017 16:37

MOTHER OF MILLIONS: Ακούστε ολόκληρο το νέο δίσκο “Sigma”

Written by 
    MOTHER OF MILLIONS: Ακούστε ολόκληρο το νέο δίσκο “Sigma”

    Στις 3 του μήνα κυκλοφόρησε η δεύτερη δισκογραφική των Ελλήνων progressive metallers, Mother of Millions με τίτλο “Sigma”, μέσω της ViciSolum Records.

    Στη δημοσιότητα έδωσαν ολόκληρο τον δίσκο στο YouTube και μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

    Στο Metal Hammer Νοεμβρίου που κυκλοφορεί φιλοξενούμε τους Mother of Millions και συγκεκριμένα τον κιθαρίστα Κώστα Κωνσταντινίδη και τον πληκτρά Μάκη Τσαμκόσογλου. Στη συνέντευξη που μας παραχώρησαν μας έδωσαν μια κατατοπιστική εικόνα για τη δημιουργία του "Sigma" μιλώντας μας για το στιχουργικό υπόβαθρο του δίσκου, μα και για το μουσικό μονοπάτι που έχουν επιλέξει να ακολουθούν. Την παρουσίαση του δίσκου μπορείτε να διαβάσετε στο τμήμα των δισκοκριτικών.

    Δελτίο Τύπου

    Διαθέσιμος για streaming στο YouTube ολόκληρος ο νέος δίσκος των Αθηναίων prog-rockers Mother of Millions, με τίτλο "Sigma", που κυκλοφόρησε στις 3 Νοεμβρίου.

    Το "Sigma" ηχογραφήθηκε στα Universe217 Studios, η μίξη έγινε απο τον Έκτορα Τσολάκη (Mahakala, Need, Poem κ.α.) και το mastering από τον Steve Lado (Tardive Dyskinesia, Poem, Still Falling κ.α.). Το εξώφυλλο αποτελεί μία δημιουργία του Παναγιώτη Τσαλαβρέττα.

    Οι Mother of Millions εμφανίζονται σε Αμβούργο, Βερολίνο, Πράγα και Βιέννη ως support act των Textures, στα τέλη Νοεμβρίου, ενώ επίκειται ανακοίνωση για τα live παρουσίασης του Sigma σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

    Mπορείτε να προμηθευτείτε το Sigma σε φυσική μορφή (cd) και μέσω του e-shop του συγκροτήματος: http://motherofmillionsband.bigcartel.com/

    Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος για όλα τα σχετικά updates: motherofmillionsband.com

    Ακολουθήστε τους Mother Of Millions στο facebook, για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις επερχόμενες δραστηριότητές τους: facebook.com/motherofmillionsband

    Track listing

    01. Emerge
    02. Shine
    03. Silence
    04. Rome
    05. Their Passage, The Light
    06. Collision 
    07. The Rapture
    08. Spiral
    09. Sigma