Tuesday, 21 November 2017 13:46

BRIAN JOHNSON: Η δήλωσή του για τον Malcolm Young

Written by 
    BRIAN JOHNSON: Η δήλωσή του για τον Malcolm Young

    Λίγες ημέρες πριν μάθαμε τα σοκαριστικά νέα για το θάνατο του Malcolm Young, ιδρυτή, κιθαρίστα και συνθέτη των AC/DC στην ηλικία των 64.

    Ο τραγουδιστής, Brian Johnson, έδωσε τον δικό του φόρο τιμής στον φίλο του αποκαλώντας τον «ευφυΐα» και αναφέροντας ότι «τα riffs του έχουν γίνει θρυλικά, όπως και ο ίδιος».

    Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτηση στο επίσημο site του συγκροτήματος με τίτλο «Για 32 χρόνια ήμασταν δίπλα δίπλα στη σκηνή», ο Brian έγραψε: «Είμαι βαθιά λυπημένος που “έφυγε” ο φίλος μου, Malcolm Young. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Περάσαμε πολύ καλά. Πάντα ήξερα πως ήταν ένας ευφυής κιθαρίστας. Τα riffs του έχουν γίνει θρυλικά, όπως και αυτός».

    «Στέλνω την αγάπη μου στη σύζυγό του Linda, στα παιδιά του Kara και Ross και στον Angus, που θα είναι όλοι συντετριμμένοι, όπως όλοι μας άλλωστε. Έχει αφήσει μία περιούσια που νομίζω πως δεν θα την αφήσουν πολλοί. Δεν του άρεσε ποτέ η διασημότητα. Ήταν τόσο ταπεινός. Ήταν αυτός που δημιούργησε τους AC/DC επειδή κατά τη γνώμη του δεν υπήρχε rock ‘n’ roll εκεί έξω».

    «Είμαι περήφανος που τον ήξερα και μπορώ να τον αποκαλώ φίλο μου και θα μου λείψει πάρα πολύ. Σε χαιρετώ Malcolm Young».