Wednesday, 22 November 2017 13:26

VALOR & TIDAL DREAMS: Όλες οι πληροφορίες για το live του Σαββάτου

Written by 
    VALOR & TIDAL DREAMS: Όλες οι πληροφορίες για το live του Σαββάτου

    Δύο εξαιρετικές μπάντες της ελληνικής σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα live-φωτιά! Οι Valor και οι Tidal Dreams θα πραγματοποιήσουν το release show τους για τις νέες τους δουλειές, "Arrogance: The Fall" και "Previsor" αντίστοιχα, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο club Modu (Koλωνού 76, Πλατεία Καραϊσκάκη). Το εισιτήριο θα κοστίζει €7. Περισσότερες πληροφορίες στο δελτίο τύπου που ακολουθεί:

    Διπλό χτύπημα από 2 αγαπημένες μπάντες της ελληνικής metal σκηνής!
    Οι VALOR και οι Tidal Dreams ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας χαρίσουν ένα αξέχαστο show στο MODU club, στο κέντρο της Αθήνας. Ένα Σαββατόβραδο LIVE μουσικής αφιερωμένο στις 2 νέες κυκλοφορίες από την κυπριακή Pitch Black Records και την ιταλική UNDERGROUND SYMPHONY RECORDS. Oι TIDAL DREAMS με το “PREVISOR” & οι VALOR με το “ARROGANCE: THE FALL” σας περιμένουν να απολαύσετε ζωντανά τα νέα τους αριστουργήματα.

    Καυτό ατσάλι σε μια “επεισοδιακή” βραδιά με πολλές μουσικές εκπλήξεις από τις δύο Αθηναϊκές μπάντες που θα μοιραστούν τη σκηνή από την αρχή μέχρι το τέλος της συναυλίας! Ακολουθεί συνέχεια-ολοκαύτωμα με αλητεία HMRM Michael Nochos στα decks του MODU.

    Μην το χάσεις!!! Share and be(er) there!!!

    Είσοδος: €7
    Προσφορά Desperado Beer: €3